جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۶ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
عباس شومان

حوزه/ نماینده الازهر گفت: لازم است همه ما مسلمانان موضعی قدرتمند در برابر دولت میانمار اتخاذ کنیم تا آنها را مجبور کنیم دست از ظلم و ستم نسبت به مسلمانان مستضعف این کشور بردارند تا آنها بتوانند به سرزمین خود بازگردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، گروهی به نمایندگی از دانشگاه الازهر در همایش بین المللی انجمن جهان اسلام با عنوان ارتباط تمدنی میان آمریکا و جهان اسلام شرکت کرد.

این همایش از روز گذشته در نیویورک آغاز شده و امروز به فعالیت خود پایان می دهد.

در گروه الازهر شخصیت هایی همچون عباس شومان نماینده الازهر، محیی الدین عفیفی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی و کمال بریقع عضو مرکز گفتگوی الازهر حضور داشتند.

در این همایش شخصیت های دیگری همچون محمد بن عبدالکریم العیسی دبیرکل انجمن جهان اسلام، یوسف بن احمد العثیمین دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، دکتر بن بیه رئیس باشگاه تقویت صلح، بوان جین دبیرکل شورای رهبران ادیان در آمریکا و ویلیام فیندلی دبیرکل کنفرانس جهانی ادیان به خاطر صلح وابسته به سازمان ملل و دکتر دیوید ناصر نائب رئیس دانشگاه الحریه شرکت داشتند.

اما عباس شومان روز گذشته در سخنان خود در این همایش گفت: پیام اسلام پیام رحمت و صلح برای جهان است و اصل در دین ما همزیستی در سایه صلح با تمام مسلمانان و غیر مسلمانان می باشد بدین معنا که دین ما کسی را به پذیرش خود مجبور نمی کند.

وی افزود: دین اسلام ما را از طرد دیگران و تعرض و بی احترامی به دین آنها نهی می کند و اسلام برای مسلمان شدن هر انسانی شرط کرده که به رسالت پیامبران گذشته نیز همانند ایمان به رسالت حضرت محمد(ص) ایمان داشته باشد.

نماینده الازهر ادامه داد: ما باید به فرهنگ اسلام ایمان داشته باشیم و گفت‌وگوی تمدن ها و همزیستی مشترک را جایگزین درگیری کنیم. ما باید خشونت و نفرت و افراط گرایی و تررویسم را کنار گذاشته و با تمام ابزارهای فکری و اقتصاید و امنیتی و نظامی با آن مبارزه کنیم تا افراط گرایی و تررویسم از زمین ریشه کن شود و همه بدانند که هیچ کس از شر تروریسم در امان نیست و حتی سازندگان و حامیان آن نیز در معرض خطر آن قرار دارند.

عباس شومان در پایان سخنان خود با اشاره به مساله کشتار مسلمانان میانمار گفت: فاجعه کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار بر کسی پوشیده نیست و امروز جنایت هایی نسبت به این مسلمانان صورت می گیرد که ما نظیر آن را در وحشیان جنگل نیز سراغ نداریم به گونه ای که شاهد آوارگی و زنده سوزاندن مسلمانان هستیم و از این رو لازم است همه ما موضعی قدرتمند در برابر دولت میانمار اتخاذ کنیم تا آنها را مجبور کنیم دست از ظلم و ستم نسبت به مسلمانان مستضعف این کشور بردارند تا آنها بتوانند به سرزمین خود بازگردند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha