جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۶ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
 تصاویر/ مراسم بزرگداشت مرحوم استاد یعقوبی قائنی

حوزه/ با حضور علما، اساتید، طلاب حوزه های علمیه و مردم قدرشناس شهر مقدس قم، مراسم هفتمین شب ارتحال عالم ربانی استاد سید حسین یعقوبی قائنی شامگاه جمعه در مسجد امیرالمومنین (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با حضور علما، اساتید، طلاب حوزه های علمیه و مردم قدرشناس شهر مقدس قم، مراسم  هفتمین شب ارتحال عالم ربانی استاد سید حسین یعقوبی قائنی شامگاه جمعه در مسجد امیرالمومنین (ع) برگزار شد.د ر این مراسم  حجت الاسلام  سیدرضا میرمعینی به ایراد سخن پرداخت.

این محقق حوزه علمیه با عرض تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) اظهارداشت: آیت‌الله یعقوبی قائنی یکی از روحانیونی بود که حرکت انقلابی خود را از سالها پیش از انقلاب آغاز کرد و در خفقان زمان طاغوت با شهامت و جسارت فعالیت میکرد.

حجت الاسلام سیدرضا میرمعینی افزود: خدماتی که این روحانی برجسته در طول عمر بابرکت خود به اسلام، انقلاب و حوزه های علمیه داشت تا سالیان متمادی مرجع درسی و تربیتی سربازان حوزه امام صادق(ع) خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه انسان طالب علم باید خضوع و خشوع نیز داشته باشد تصریح کرد: برای اینکه انسان به فلسفه اصلی زندگی دست یابد، خداوند انبیا را مأمور هدایت انسانها کرد.

حجت الاسلام  حجت الاسلام میرمعینی با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) بعد از انبیا در بین امت اسلام وظیفه هدایت‌گری را برعهده داشتند اضافه کرد: اهل بیت(ع) دست بشر را گرفته‌اند تا به سرمنزل مقصود و کمال مطلوب برسانند.

وی تأکید کرد: کسی که دستش از ولی خدا کوتاه باشد تعالی و تکامل را درک نخواهد کرد و در دنیا بازنده خواهد شد.

این محقق حوزه علمیه با اشاره به اینکه در شب اول قبر 6 سئوال مهم از انسان پرسیده می‌شود اظهار کرد: در مورد سئوال امامت و ولایت و دیانت همه باید پاسخ دهند، بعد از مرگ علم حصولی از بین می‌رود و فقط علم حضوری باقی می‌ماند.

حجت الاسلام میرمعینی در پایان افزود: کسی که با جان و روحش پیامبر(ص) و ائمه(ع) را در دنیا قبول داشته و در راه آنها بوده باشد، به راحتی در شب اول قبر جواب سئوالات را خواهد داد.

لازم به ذکر است، استاد سید حسین یعقوبی قائنی متولد 1303 بوده  و با عارف مشهور سید علی قاضی دیدار داشته و شاگرد دو عارف مبارز «محمدجواد انصاری همدانی و سید جمال الدین گلپایگانی» بوده است.

وی همچنین با بزرگانی از جمله سید رضا بهاءالدینی، حسنعلی نجابت شیرازی در ارتباط بوده است. او در جوانی راهی عتبات شده و در حوزه علمیه سامرا، نجف، کربلا و قم تحصیل کرده است. «سفینة الصادقین» و «انیس الصادقین» دو اثر مکتوب وی محسوب می‌شود که کتاب نخست، در بردارندۀ زندگی‌نامه وی با نکات مهم عرفانی اوست.

انتهای پیام  313/17

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha