جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ |۲۳ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 31, 2024
کد خبر: 1070955
۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
حجت‌الاسلام فولادی / هرمزگان

حوزه / معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی در یادداشتی به بازخوانی برخی از شگردهای ایجاد فتنه در جامعه توسط دشمنان نظام و انقلاب پرداخت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام محمد فولادی معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی طی یادداشتی آورده است.

فتنه‌گران برای ایجاد فتنه و آشوب از شگردهایی برای اقدامات خود بهره می‌گیرند.

اول، استفاده از شعارهای جذاب: بسیاری از فتنه‌گران چنین وانمود می‌کنند که خواهان آرامش مردم و اصلاح امور جامعه‌اند: «وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِی الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ»، هیچ فتنه‌گری هرگز خود را مخالف قانون و عدالت و مردم‌معرفی نمی‌کند، بلکه دائماً حاکمان وقت را متهم به بی‌قانونی و ظلم و مردم‌ستیزی می‌کنند.

آنان همواره از اصول متعالی انسانی دم می‌زنند، از صلح، عدالت، آزادی و امنیت سخن می‌گویند، شعارهایی که همواره و همه‌جا خواسته همگان بوده است.

دوم، شبهه‌افکنی و شایعه پراکنی: بخشی از شایعات به منظور ایجاد ترس و وحشت و نگرانی در جامعه تولید و پخش می‌شوند تا با ترساندن مردم به اهدافشان برسند، همانطورکه ابن زیاد با ترساندن کوفیان از جنگ با یزید باعث تسلیم آنان شد، یا شایعه اقتصادی که هدف از این شایعه ایجاد حالتی از نگرانی و ترس در بازار مالی یا اوضاع اقتصادی کشور به ویژه در زمان بحران‌ها است.

از این جهت قرآن می فرماید: «ولا تقف مالیس لک، از چیزی که به آن علم نداری پیروی مکن، (آیه ۳۶ اسراء) و می‌فرماید: (آیه ۶ حجرات) «إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا: اگر شخص فاسقی برای شما خبری آورده درباره آن تحقیق کنید»، در این آیه مومنان را از پذیرش خبر از فاسقان بدون پرس و جو از صحت و درستی آن، منع می‌کند.

سوم، تفرقه افکنی: یک جامعه یک‌پارچه و متحد، به طور طبیعی سدّ محکمی است در برابر هر گونه فتنه‌انگیزی. فتنه‌گران زمانی می‌توانند ماهی مراد خویش را صید نمایند که در صفوف متحد مردم شکاف ایجاد نمایند، دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی و زبانی می‌تواند زمینه مناسب برای ایجاد فتنه را فراهم سازد.

مقام معظم رهبری حفظه الله در تاریخ یک فروردین ۱۳۸۶ در این زمینه فرمودند: «یک بخش از جنگ روانی دشمن دامن زدن به اختلافات است، در داخل کشور ما اختلافات قومی، مذهبی (شیعه و سنی) اختلافات جناحی، اختلافات صنفی را ترویج می‌کنند.»

خداوند بصیرت واقعی به ما عنایت بفرماید به برکت صلوات برمحمد و آل محمد

انتهای پیام/

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha