یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
رئیس دانشگاه الشافعیه اندونزی

حوزه / دکتر طوبی کرمانی دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان در پیامی درگذشت دکتر طوطی علویه ریاست دانشگاه «الشافعیه» اندونزی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر طوبی کرمانی دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان در پیامی درگذشت دکتر طوطی علویه ریاست دانشگاه «الشافعیه» اندونزی را تسلیت گفت.

بنابر اعلام روابط عمومی مجمع التقریب، متن پیام به شرح ذیل است:

كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ، ۱۸۵ آل عمران؛

با نهایت تألم و تأثر درگذشت بانوی اندیشمند سرکار خانم دکتر طوطی علویه ریاست دانشگاه «الشافعیه» و عضو هیأت رئیسه مجلس العلماء اندونزی را به جامعه فرهیخته جهانی و همه دوستداران علم و دانش تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحومه، مغفرت و برای بازماندگان صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت می نماییم.

یادآور می شود پروفسور طوطي علویه رییس اتحادیه بین‌المللی زنان مسلمان پس از چند روز بستری در بیمارستان متروپولیتن جاکارتا، چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵ در سن ۷۴ سالگی درگذشت.

آشنایی با پروفسور طوطی علویه

  علویه که در سال ۱۹۴۲ متولد شد، در سالهای ۱۹۹۹-۱۹۹۸ عنوان وزیر توانمندسازی زنان و کودکان را داشت. ایشان علاوه بر عهده داری ریاست دانشگاه الشافعیه، به مدیریت و سازماندهی مدارس شبانه روزی ویژه یتیمان نیز می پرداخت.

 دارالأیتام علویه ۲۵۰ کودک یتیم را تحت پوشش قرار می‌دهد. علاوه‌براین، بیش از ۱۵ میلیون زن اندونزیایی تحت پوشش آموزش‌های فرهنگی هستند که خانم علویه از طریق گسترش فعالیت‌های تبلیغی ارائه نموده است.

 علویه فارغ التحصيل دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله جاکاراتا  بود و  مدرک دکترای خود در رشته فلسفه را از دانشگاه آستن تگزاس، آمریکا، و با موضوع رساله «سرمایه اجتماعی به‌مثابه عامل سلامت و رفاه: مطالعه طولی زنان و سبک زندگی در اندونزی» دریافت کرد.

 برخى از مسئولیت های پروفسور علویه به شرح ذیل است:

-رییس اتحادیه بین‌المللی زنان مسلمان

-عضو هيأت رئيسه مجلس‌العلمای اندونزی

-مؤسس مرکز خیریه و دار‌الأیتام علویه در اندونزی

-عضویت در پارلمان اندونزی

-مدیریت اجرایی اتحادیه بین‌المللی زنان مسملان برای آسیا

-دبیرکل انجمن جامعه مدنی

-نایب‌ رییس انجمن اخوت حج اندونزی

-عضو شورای مطبوعات اندونزی

-عضو هیأت مدیره مؤسسه توسعه تلاوت قرآن جاکارتا

-نايب رئیس هیئت مشاوران انجمن روشنفکران مسلمان اندونزیایی (ICMI)

شايان ذكر است علویه توجه ویژه‌ای به جمهوری وحدت مسلمانان داشت و در راستای مقابله با نفوذ فرهنگی و الگوی فمنیستی در میان زنان و جوامع اسلامی، تلاش و رایزنی‌های مؤثری را در کشورهای اسلامی و غیراسلامی صورت داد. ايشان بيش از ۱۴ عنوان كتاب در موضوعات اسلامی و همچنین زنان و ایتام منتشر کردند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha