به گزارش خبرگزاری از یاسوج، یادواره سردار شهید فریبرز پناهی و شهدای عملیات کربلای ۵ با حضور قشرهای مختلف مردم، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان بویراحمد، خانوادههای شهدا و روحانیون، در محل حسینیه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مدرسه علمیه علی بن موسیالرضا (ع) یاسوج برگزار شد.
در این نشست علی مردان روستاد از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به عنوان راوی جنگ و جهاد با بیان اینکه نمیدانیم از کدام صفت شهید پناهی بگوییم از مظلومیت او یا شجاعت یا از ایثار او، اظهار کرد: زندگی شهید پناهی و شهادت او مظلومانه بود.
وی با بیان اینکه نباید یادواره شهدا به تعویق بیفتد و میبایست یاد شهدا و مجاهدات آنها را همواره گرامی بداریم، یادآور شد: شهدای گردان امام محمد باقر مظلومانه در کربلای ۵ به شهادت رسیدند که از جمله آنها سردار شهید فریبرز پناهی بود.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه مردم کهگیلویه و بویراحمد تا ابد سربلند هستند، افزود: ای مردم استان؛ فرزندان شما در هشت سال دفاع مقدس مجاهداتی داشتند و ایثارگریهای آنها باعث میشود تا قیام بر قیام و برای نسلهای آینده این استان همواره سربلند و مفتخر باشد.
وی گفت: بعد از ۳۵ سال از جانفشانی غواصان استان در والفجر ۸ میگویم که توانستیم نام کهگیلویه و بویراحمد را در تاریخ جاودانه کنیم.
روستاد با بیان اینکه هنوز نمیدانیم چگونه از آن سیم خاردارها عبور کردیم، اظهار کرد: یک شبانه روز با فرماندهان و دوستان رزمنده خود در شیراز بحث میکردیم که چگونه توانستیم از سیم خاردارها در اروند عبور کنیم؛ شهادت میدهم که به جز معجزه الهی در حق فرزندان استان چیز دیگری نبود و هزاران سال دیگر هم که طول بکشد نمیتوانیم آن چنان از سیم خاردارهای اروند عبور کنیم.
وی با اشاره به خاطرات خود از غواصان در عملیات والفجر ۸ در اروند رود، گفت: وقتی که آب اروند گردان ما را با خود برد یک لحظه سر خود را به سمت کربلا چرخاندم و متوسل به امام حسین شدم و این جمله را گفتم که ای امام ما به شما متوسل میشویم من علی مردان روستا چوپان زاده هستم که اکنون پرچم اسلام را به دست گرفتهام؛ ما را یاری فرما.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه به لطف امام حسین (ع) توانستیم با همراهی غواصان خط را بشکنیم، یادآور شد: فرزندان استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله شهید پناهی در دفاع مقدس حماسهای از خود آفریدند که هیچ گاه تکرار نخواهد شد.
وی با بیان اینکه شهید پناهی را از سال ۶۲ میشناسم، ادامه داد: پناهی توانایی فرماندهی تیپ و لشکر را هم داشت، اما حجب و حیای او هیچ گاه اجازه نمیداد که سر خود را بلند کند و در کلیپها و فیلمها هم میبینیم که هیچگاه در موقع صحبت کردن سر خود را بالا نمیآورد که نشان دهنده مظلومیت پناهی است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه مظلومیت سردار شهید فریبرز پناهی را در عملیات کربلای ۴ دیدیم، یادآور شد: ۴۸ ساعت ماندن در یک کانال آب، بدون آب و غذا به صورت سینه خیز در جزیره مینوی نشان از صلابت آن شهید والامقام و مجموعه بسیجیان زیر دست اوست.
روستاد با بیان اینکه وقتی خبر شهادت سردار شهید فریبرز پناهی را از بیسیم شنیدم کمرم شکست، گفت: اکنون وظیفه داریم که آن مجاهدتها و ایثارگریها را برای فرزندان خود روایت کنیم تا بدانند که استان کهگیلویه و بویراحمد و مردمان غیور آن در دفاع از دین و حمایت از ولایت چه ایثارگریها که از خود نشان دادند.
وی در ادامه با بیان اینکه مسئولان همواره دم از تحریم میزنند، اما تحریم اساسی و اصلی در ۸ سال دفاع مقدس بود، افزود: با توکل بر خدا تحریمها را در جنگ شکستیم؛ روزی بود که حتی به یک فشنگ و یک تیر کاتیوشا احتیاج داشتیم، اما بچههای ما مردانه در مقابل همه تحریمها ایستادند و توانستیم پیروز شویم.
انتهای پیام /
نظر شما