به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در سی و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن امام جواد استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: با وضع تحریمها درونزا بودن و تکیه بر داخل احیا شده اما در سه سال اخیر شوکهایی هم به واحدهای تولیدی زده است.
وی ابراز داشت: وقتی شعار سال تولید پشتیبانیها و مانع زدایی از سوی رهبر انقلاب عنوان میشود یک تکلیف را بر عهده ما گذاشته است.
بیک زاده بیان داشت: در ستاد رفع موانع تولید طبق مادههای ۶۱ و ۶۵ این قانون اختیارات به استانها داده شده است و مصوبات آن از سوی همه دستگاههای استان لازم اجرا است.
وی تصریح کرد: بایستی متناسب با شرایط روز تصمیماتی گرفته شود و این اجازه به کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید داده شده است.
بیک زاده تاکید کرد: طرح دو فوریتی نیز در این زمینه در مجلس ارائه شده است تا اختیار این کارگروهها افزایش داشته باشد.
وی تصریح کرد: عمدهترین مشکلاتی که وجود دارد در ۲۰۰ مورد دسته بندی شده که از اصلیترین مشکلات آنها بانکی، زیر ساختی، مالیاتی، گمرکی و تأمین اجتماعی است.
بیک زاده ادامه داد: تأمین سرمایه در گردش یکی از مشکلاتی اساسی است که باید برنامهریزی مناسبی در این زمینه صورت بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص تأمین مواد اولیهای که از خارج از کشور وارد میشود برنامهریزی صورت گرفته که در برابر اقلام صادراتی با ارزهای تلفیقی وارد شود.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: بر اساس آمارهای اعلام شده ۱۷ درصد از واحدهای صنعتی در کشور راکد است که درصد آن در قم پایین است.
نظر شما