به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، خانم آزاده نیکپور امروز در جلسه مجازی، اظهار داشت: ماه رجب اولین ماه در فصل بهار معنویت انسان است که مقدمه درک برکات ماه شعبان و رمضان به شمار میرود.
وی در تبیین فضیلت این ماه به حکایتی از پیامبر استناد کرد که در عبور از قبرستانی، چند بار ایستادند، گریستند و فرمودند بعضی از اهل قبور را در حال عذاب میبینم و برایشان دعا میکنم. اگر اینان یک روز از ماه رجب را روزه گرفته، یا یک شب را عبادت کرده بودند، عذاب از آنها برداشته میشد.
استاد حوزه خواهران، یکی از علتهای بی توجهی به اشیا، زمانها و انسانهای مهم را، عدم شناخت و معرفت نسبت به آنها ذکر کرد و افزود: برای بیان عظمت این ماه مبارک روایتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است که فرمودند ماه رجب ماه بزرگی است و هیچ ماهی با آن برابری نمیکند.
خانم نیکپور، توجه به سیره پیامبر (ص) و تذکر فراوان ایشان مبنی بر عبادت در این ماه را از دیگر دلایل فضیلت ماه رجب برشمرد و تصریح کرد: پیامبر اسلام عبادت کنندگان در این ماه را رحمت شدگان در درگاه الهی میدانست.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها با اشاره به روایتی از پیامبر عظیمالشأن اسلام، چهار شب اول ماه، لیلة الرغائب، نیمه ماه و بیست و هفتم رجب را دارای اهمیت ویژه دانست و گفت: عبادت در یکی از این چهار شب، دوزخ را بر انسان حرام میکند.
نیکپور، روایت امیرالمؤمنین (ع) را به عنوان سومین دلیل اهمیت ماه رجب خواند و افزود: بهشت را به صدقه دهنده در این ماه ارزانی میکنند، بهشتی که هیچ چشمی ندیده، هیچ گوشی نشنیده و به ذهن کسی هم خطور نکرده است و صدقه شامل انفاق مالی، زبانی، دست، چشم (نگاه زیبا) و سایر موارد به شمار میآید.
وی، روایت امام رضا علیه السلام را به عنوان فضیلتی دیگر ذکر کرد و گفت: خداوند متعال بهشت را بر کسی واجب کرده که در رجب روزه بگیرد یعنی با روزه روز اول، بهشت، با روزه نیمه رجب، قدرت شفاعت (در حدّ شفاعت دو قبیله بزرگ) و با روزه آخر رجب، پادشاهی در بهشت شامل انسان میشود.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها یزد، سکرات موت، عذاب قبر و هول قیامت را از مواقف سخت برای انسان دانست که با توجه به فرمایش امام صادق علیه السلام با روزه گرفتن در این ماه مبارک، خداوند انسان را از این سختیها حفظ میکند.
نیکپور، در پایان نماز حضرت سلمان را از تعلیمات پیامبر به آن بزرگوار ذکر نمود و با اشاره به نحوه قرائت آن در اول، نیمه و آخر ماه، بر توشه گرفتن از این ماه تأکید ورزید.
انتهای پیام/۳۱۳/۴۷
نظر شما