به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سید جمالالدین دینپرور، در پیامی که توسط فرزندشان در کنگره بینالمللی نهجالبلاغه در اصفهان قرائت شد، اظهار کرد: نهجالبلاغه یک کتاب نیست، بلکه شطّی روشن از کلام، دریایی از ماهیان هزار رنگ از بلاغت و ژرفایی از معنایی که انسان بر ساحل آن ایستاده است.
وی بیان کرد: به نظر من عنوان همایش از ضروریترین موضوعات روز و مهمترین نیاز جامعه و به ویژه نسل جوان است، اگر انسان در تراز نهجالبلاغه و نکاتی مهم و گرانبهایی که آن حضرت بیان کردهاند، مورد توجه باشد، قطعاً آثار ارزشمند آن در کلیه مظاهر زندگی ظاهر خواهد شد.
رئیس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه تصریح کرد: امروز بزرگترین مشکل زندگی بشریت، رعایت نکردن حقوق مستضعفان و بزرگترین راه حل توجه به حقوق آنها توسط حاکمان جهان است.
وی افزود: متأسفانه بزرگترین دولتها که مدعی حقوق بشرند، خود بزرگترین نقض کننده حقوق بشر و خطرناکترین عامل جنگ و خونریزی هستند، همانهایی که خود ادعا حقوق بشر دارند کمترین توجه به این مهم دارند.
آیت الله دینپرور اذعان کرد: شاید افراد تصور کنند که ساختمانهای بلند کشورهای غرب و سازمان ملل و اتومبیلهای شیک و ویترینهای به روز و چشمگیر نشانه اعتقاد به حقوق انسانها است، در حالی که اینها جز فریب نیست.
وی ابراز کرد: در هر صورت انسان واقعی در کلام امیرالمومنین (ع) مطرح است و آن حضرت در دوران کوتاه زعامت خویش این حقیقت را به منصه ظهور رساند و در روایت فرمودهاند «کمترین کاری که برای مردم کردم این است که برای آنها آب سالم، گندم و سرپناه فراهم کردم، ولی خود از حداقل زندگی حتی کمتر از آن بسنده کردم».
انتهای پیام