به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد به نقل از روابط عمومی اوقاف و امورخیریه خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی، شامگاه چهارشنبه ۱۸ اسفند در نشست هم اندیشی امنای موقوفات خراسان رضوی، با بیان اینکه در حفظ موقوفات و احیای موقوفات، اخذ سند مالکیت، رفع دعاوی، نقشه برداری و تعیین حدود از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: در برخی از شهرستان ها موارد متکثری را می توانیم نام ببریم که با این اقدامات توفیقات بسیاری کسب شده است. در افزایش منافع موقوفات، ابتدایی ترین کار این است که مدل اجاره دادن را به مدل بهره وری و توسعه تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه امین موقوفه، امانت داری است؛ افزود: مفهوم امانت داری این است که امین موقوفه برای حفظ آن چه که در دست دارد تمام تلاش خود را انجام دهد؛ همچنین در هزینه دار نشدن، مهمترین نقش امین، پرهزینه اداره نکردن موقوفه ای است که در دست او است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: اگر حضور امنا و فعالیت مؤثر آنها نبود کارهای خوبی که در حال حاضر شاهد آن هستیم تا ۵۰ سال دیگر هم اتفاق نمی افتاد.
حجت الاسلام و المسلمین خاموشی در خصوص اهمیت مسئله آب، اظهار کرد: آب در ایران سرمایه بسیار مهمی است، اوقاف نیز این سرمایه مهم را می خواهد حفظ کند از این رو احیای قنوات را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: زمین های موقوفه باید زیر کشت های دانش بنیان که دارای ارزش است برود. دو مزرعه را می توان برای کشت چوپ استفاده کرد و چوب آن را به فروش رساند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه با تاکید بر صدور کارنامه برای امین ها، اظهار کرد: امنا گزارش نوبه ای را مکتوب به اوقاف ارائه دهند، مکتوبات در پرونده حفظ می شود و سال بعد می توانید گزارش اقدامات سال قبل خود را ببینید.
وی با بیان اینکه امنای جهادی، خبره و با پشتکار و امین در این مجموعه به کار گرفته شدند، افزود: امنا در حفظ امینانه وقف تلاش کنند، در خصوص سندها مراقبت و حساسیت در خصوص درستی آن داشته باشند، امنا نباید در مقابل واحدهای اجرایی قرار گیرند چون مکانیزم کارکرد واسپاری مردم را قانون گذار دیده است.
انتهای پیام
نظر شما