به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام رضا خدری، مدیر حوزه علمیه استان بوشهر، در جلسه هم اندیشی حوزه علمیه استان بوشهر با مربیان و معاونین پرورشی اداره آموزش و پرورش، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که سال ها روی آن کار شده و مقام معظم رهبری هم نسبت به آن تاکیداتی داشتند، در ۱۰ سال اخیر خیلی مورد توجه قرار نگرفت.
وی ادامه داد: لازم است مدیران وزارت آموزش و پرورش به صورت جدی اصل برنامه ریزی راجع به تحول بنیادین را مد نظر قرار دهند که در واقع سند تربیتی برای تربیت انسان است. آموزش و پرورش اولین خانه آموزشی است که همه ما در این نهاد مقدس حضور پیدا می کنیم و درس میگیریم و شاکله انسان هم به نوعی در آموزش و پرورش بسته می شود.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر بیان کرد: تربیت اسلامی و دینی که در واقع اساس تربیت انسان است و ما نمی توانیم بگوییم که تربیت دیگری هم وجود دارد که می تواند انسان را بسازد و آن را تربیت کند و در کنار آن تربیت اسلامی است. تربیت اسلامی همان تربیتی است که خدا خواسته تا انسان به تکامل برسد.
حجت الاسلام خدری گفت: سند تحول آموزش و پرورش که یک بخش مهم آن سند تربیتی است، یک بال اساسی آن حوزه های علمیه می باشد که حیات طیبه را که بر اساس منابع کتاب و سنت، قرآن و روایات اهل بیت می توانند ترسیم کنند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به معنای تولید علم نیست، بلکه به معنای توزیع علم است، گفت: حوزه های علمیه و دانشگاه ها محل تولید علم هستند و اگر این فضا برای حوزه فراهم شود می توان آن شکوفایی که در عصر طلایی اسلام اتفاق افتاد را ببینیم.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر ادامه داد: مسئله هسته ای بخشی از خودباوری است که در جامعه اتفاق افتاد که اگر این خودباوری در سایر بخش ها بود، امروز قطعا سرآمد و الگو بودیم.
حجت الاسلام خدری با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد ناامیدی در جامعه، گفت: آنچه از رسانه های معاند به داخل جامعه ما پمپاژ می شود یاس و ناامیدی است و علت این موضوع عدم خودباوری در سایر بخش های کشور است که این رسانه ها هم سوء استفاده می کنند.
وی اضافه کرد: لازمه ایجاد خودباوری در جامعه، همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه است که در ۱۲ سال اخیر ارتباطات خوبی شکل گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما