حجت الاسلام اسماعیل امیرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن تسلیت سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اظهار داشت: اگر به بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در طول سال های پس از رحلت امام(ره) به خصوص به مناسبت ۱۴ خرداد هر سال دقت کنیم، با شاخصه ها و مؤلفه های مهمی همچون معنویت گرایی، حق طلبی، مردم داری، استکبارستیزی، ارتباط صمیمانه با مردم و نسل جوان، ظلم ستیزی و ... آشنا می شویم که در کلام و سیره حضرت امام(ره) بسیار پررنگ و مشهود است.
وی افزود: آن چه مهم است که این شاخصه ها و مؤلفه ها را به زبان روز و با بهره گیری از ظرفیت هنر و رسانه برای آحاد مردم و به ویژه نسل جدیدی که امام را ندیده است به خوبی تبیین نماییم و این مساله قطعاً از مصادیق بارز جهاد تبیین به شمار می رود.
وی همچنین با اشاره به این که یکی از نشانه های عقلانیت در مکتب امام (ره)، عدم اعتماد به دشمن و در مقابل توکل بر خدا و اعتماد به ملت ایران است، گفت: امام خمینی(ره) هیچ گاه به دشمن به خصوص شیطان بزرگ، آمریکا اعتماد نکرد و مقام معظم رهبری نیز به تبعیت از سیره نورانی امام(ره) همین گونه بوده و قاطعانه و هوشیارانه در برابر دشمن و توطئه ها و ترفندهای آن ایستاده اند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم با بیان این که از دیگر مظاهر عقلانیت امام (ره) و مکتب ایشان، تزریق روح اعتماد به نفس و اتکای به توان بالای مردم و جوانان بوده است، افزود: حضرت امام(ره) به معنای واقعی کلمه، شعار مهم"ما می توانیم" را در جامعه ایران اسلامی نهادینه کردند و بسیاری از موفقیت ها و پیشرفت های کشور ما با وجود همه فشارها و دشمنی ها، ریشه در همین باور و اعتقاد به توانایی های ملت و نسل جوان داشته است.
وی با اشاره به این که اخلاص امام و اتکای ایشان به خدای متعال در همه حالات، از عوامل توفیق الهی ایشان در پیشبرد انقلاب اسلامی تا زمان ارتحال بوده است، گفت: ارتباط با خدای متعال و توسل بر اهل بیت(ع)، سلوک معنوی، باور داشتن به کمک الهی، امید به خدای متعال، اخلاص و حرکت بر اساس تکلیف الهی از مهم ترین شاخصه های مکتب امام خمینی(ره) در بُعد معنوی است که حقیقتاً مقام معظم رهبری نیز در این زمینه همچون پیر جماران، شاخص و بسیار برجسته هستند.
نظر شما