به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر احمد قیس در نشست علمی «ظرفیت های تقریب مذاهب در سیره حضرت رضا علیه السلام»، در مشهد اظهار داشت: قرآن کریم مقدس ترین کتاب است و بر قلب رسول خاتم نازل شده و تمام کتب آسمانی قبل خود را تایید کرده است و پیامبر(ص) این وحی و امانت الهی را به صورت تمام و کمال رعایت کرده است.
وی افزود: همه باید در هر حوزه ای به عنوان مخاطب آیات الهی، قرآن را به خود عرضه کنند.
این عضو اتحادیه نویسندگان عرب ادامه داد: علاوه بر تلاوت زیبای قرآن، قاریان حتما به توضیح مختصری از آیاتی که تلاوت می کنند، بپردازند، چرا که منابر قرآنی از حیث معنوی بسیار تاثیرگذار هستند.
وی اضافه کرد: محصلان و فعالان حوزه علوم قرآنی از افزودن صرفاً شرحی بر تفاسیر بدون هیچ فایده عملی اجتناب کنند، چرا که شرح بر شروح افزودن بدون فایده ثمری ندارد و در مباحث قرآنی دنبال فایده باشید.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: بین علوم جدید در دنیا و قرآن ارتباط برقرار کنید، مثلاً در خصوص علم روانشناسی با تکیه بر سوره طه می توان به تربیت قرآنی پرداخت.
دکتر قیس اظهار کرد: جامعه المصطفی مرکزیت دارد لذا می طلبد طلاب و دانشجویان این نهاد در شأن آن به پژوهش های تخصصی بپردازند.
وی خاطر نشان کرد: در سیاست پژوهشی وارد این مسئله نشوید که شرحی بر شروح بنویسید و بدانید جامعه نیاز به نیروی محرک دارد، لذا نیاز سنجی کنید و راه حل مسائل جامعه را از دل قرآن استخراج کنید.
استاد دانشگاه عنوان کرد: قرآن کتاب تقریب است و بهترین منبع برای تبیین اسلام ناب در میان سایر فرق و مذاهب است.
انتهای پیام