به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجتالاسلاموالمسلمین عباس فرازی نیا، مشاور تولیت آستان قدس رضوی، ظهر امروز چهارشنبه ۱۹ مردادماه در ویژهبرنامه رهروان زینبی، در جمع بانوان در سالن ورزشی آرامش مشهد گفت: قیام عاشورا دو مرحله دارد؛ قیام و شهادت که رهبری آن را امام حسین (ع) بر عهده داشتند و قیام و اسارت با رهبری حضرت زینب (س) صورت گرفت.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه رسالت سیدالشهدا(ع) با پیامرسانی حضرت زینب (س) کامل شد، افزود: حضرت زینب (س) همراه امام حسین (ع) در ماجرای کربلا نقشآفرینی کرد.
وی با بیان اینکه زنان در نهضت عاشورا با محوریت حضرت زینب (س) حضور پیدا کردند تا پیامرسان عاشورا باشند، اظهار کرد: ۸۴ زن و کودک در کنار امام حسین(ع) و یارانشان بودند؛ بانوان کاروان حسینی از تحریف عاشورا جلوگیری کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین فرازی نیا، ادب و پذیرش مسئولیت را ویژگی دیگر زنان عاشورایی بیان کرد و افزود: رمز ماندگاری نهضت عاشورا مشیت الهی، حقطلبی قیام امام حسین (ع)، اهتمام امامان معصوم (علیهمالسلام) به زنده نگهداشتن یاد امام حسین (ع) و نقشآفرینی زنان پس از حادثه عاشورا است.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نقشآفرینی زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: ایران اسلامی بانوان تاریخساز و شجاعی دارد بهعنوان نمونه خانم دباغ و دخترشان است که در زندان پهلوی تحت بدترین شکنجهها قرار گرفتند، بانوی دیگری به نام ناهید فاتحیکرجو معروف به سمیه کردستان که تا پای جان از آرمانهای خود که نشر اندیشههای امام خمینی (ره) بود کوتاه نیامد و در پایان به شهادت رسید.
وی با بیان این که استدلال، منطق حماسه، ایثار، احساس و عاطفه از عناصر و ویژگیهای کاروان امام حسین (ع) بود، اظهار کرد: دختران امام حسین (ع) و زنانی مانند ام وهب بانوی مسیحی که در مسیر کاروان امام حسین (ع) با ایشان آشنا شد و در کربلا فرزندش به شهادت رسید، در قیام عاشورا نقش آفرین بودند.
انتهای پیام
نظر شما