به گزارش خبرگزاری حوزه، حیدر کسمایی در آیین اختتامیه مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی امامزاده سید علی(ع) برگزار شد اظهار کرد: هشت ماه قبل از ۱۸ کشور مسلمان، گروههای داوری در عراق گردهم آمدند تا آییننامه واحدی را برای مسابقات قرآنی تدوین کنند.
وی افزود: از بین همه این کشورهای صاحب سبک، آییننامهای که داوران ایرانی ارائه کردند، کاملترین و جامعترین بود و با فاصله زیادی نسبت به آییننامههای دیگر کشورها مورد پذیرش قرار گرفت.
مسئول هیئت داوران مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن کریم با بیان اینکه آییننامه داوری مسابقات در ایران هم بدون نقص نیست گفت: با این حال مترقیترین سندی بود که در این زمینه و در بین کشورهای اسلامی وجود دارد.
وی ادامه داد: ارتقاء اساتید قرآنی در قالب طرحهای سازمان اوقاف و همچنین ساماندهی داوران، دو اقدام بزرگی هستند که موجب شناسایی استعدادهای جدید در این حوزه شده و نسل جدید داوران را به جامعه ایران و امت اسلامی معرفی کرده است.
کسمایی خاطرنشان کرد: سطح داوری مسابقات قرآنی در ایران قابل قبول است ولی نیاز به تلاش بیشتری داریم تا به درجه عالی دست یابیم.
مسئول هیئت داوران مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن کریم استان قم تصریح کرد: از متسابقین میخواهم آییننامههای داوری را به دقت مطالعه کنند تا دقیقا در جریان باشند چه چیز از آنها خواسته شده است چون ایراد بیشتر شرکتکنندگان، عدم اطلاع دقیق و جامع از قوانین است.
وی ادامه داد: مسابقات قرآنی اوقاف در استان قم در سطحی حرفهای برگزار شده و از نظر داوری، برنامهریزی و زیرساختهای لازم، هیچ ایرادی نداشت بلکه کاملا با نظم و دقت همراه بود.