چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ |۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 20, 2024
تصاویر/ دیدار جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده‌های شهدا با رهبر معظم انقلاب

حوزه/ باید تحرکات رسانه ای و اقدامات میدانی بیگانه رصد شده و هوشمندانه و بموقع پاسخ داده شود تا افکار عمومی از مسمومیت روایی محفوظ بمانند که آنچه در حال وقوع بوده بدلیل پوشش خبری حجیم از داخل و خارج کشور، به واقعیتی برساخته شبیه است تا یک جنبش اجتماعی با مطالبه ای مشخص و واقعی.

خبرگزاری حوزه | هرچند که مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان ترجیح دادند پیرامون فوت مهسا امینی و اغتشاشات این چندروز، اشاره و سخن صریحی نداشته باشند اما چند نکته در بیانات ایشان وجود داشت که در نسبت با این موضوع حائز اهمیت و قابل توجه بود.

۱. ایشان در بخشی از سخنانشان با اشاره به جنگ روایت ها فرمودند: روایت های مخدوش و غلط پاسخ داده شود.

این عبارت پرمغز رهبر انقلاب بایستی دکترین محوری تریبون داران منصف و رسانه های انقلابی در روزهای التهاب خبری و پر از اخبار جعلی قرار بگیرد.

تحرکات رسانه ای و اقدامات میدانی بیگانه رصد شده و هوشمندانه و بموقع پاسخ داده شود تا افکار عمومی از مسمومیت روایی محفوظ بمانند که آنچه در حال وقوع بوده بدلیل پوشش خبری حجیم از داخل و خارج کشور، به واقعیتی برساخته شبیه است تا یک جنبش اجتماعی با مطالبه ای مشخص و واقعی.

۲. در ادامه نیز ایشان با اشاره به فعالیت رسانه ای دشمن علیه فرازها و افتخارات انقلاب تصریح کردند: وقتی شوکت دروغین دشمن در چشم افکار عمومی جلوه کند، نتیجه اش ترس در میدان سیاست و خودکم‌بینی در زمین فرهنگ است.

این کلام ایشان نیز راهبرد رسانه ای برای امروز ماست که با نیت مخابره خباثت های اغتشاش گران از آتش زدن اموال عمومی و مسجد و قرآن و چندتن از نیروهای بسیجی و انتظامی تا اهانت به یک خانم چادری و مقدسات دینی، طوری ضریب ندهیم که ترس و دلهره را بجای غیرت و عصبانیت در دل های مردم نهادینه کنیم.

برخی که تجربه فتنه ۷۸ و ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ را خاطرشان نیست، ته دلشان را خالی نکنیم که خدای ناکرده در کنش رسانه ای دچار نقض غرض نشویم.

۳. در بخش دیگری از صحبت های ایشان با تاکید بر ضرورت انتقال معارف و حقایق دفاع مقدس به نوجوانان و جوانان امروزی بیان داشتند: وقتی احساس رضایت کنید که نوجوان دبیرستانی با همان چشم شما به دفاع مقدس نگاه کند.

این عبارت ایشان را در کنار این واقعیت ببینید که گزارش شده بخش قابل توجهی از مشارکت کنندگان در اغتشاشات، سنین ۱۵ تا ۲۵ سال هستند که به اصطلاح امروزی تینیجر محسوب می‌شوند.

ماحصل عبارات اینکه در سه نقطه بلحاظ فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای دچار ضعف هستیم و آثار منفی اش را در چنین موقعیت هایی درو می کنیم.

۱⃣. توجه و سرمایه گذاری برای روایت فراگیر انقلاب

۲⃣. سرمایه گذاری جهت دشمن‌شناسی مؤثر و متوازن و پرهیز از شناخت کاریکاتوری

۳⃣. سرمایه گذاری در راستای تربیت نسل جدید مومن و انقلابی و ولی‌شناس

علیرضا محمدلو

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • علی IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۱
    1 1
    تینیجر از سیزده تا 19 سال است و ضمنا بهتر است فارسی بگوییم نوجوان. چه دلیلی دارد واژه انگلیسی؟!
  • حامی IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
    0 0
    اما ما خواهان توجه به ملت هستیم به جای دیکته کردن برخی تئوری ها ما اقتصاد سالم میخاهیم ما علم میخاهیم ما خواهان برداشتن تربیت دستوری، اقتصاد دستوری و .... هستیم ما خواهان حذف گشت ارشادیم ذهنی که از فردای خود مضطرب است از شکم اهل و عیال مضطرب است انرژی ندارد صرف معارف کند. صرف رشد شخصیت کند. چشمتان را باز کنید این نیازها واقعی هستند ساخته و پرداخته دشمن نیستند. بلدید با همین حرف ها فقط سرکوب کنید. روز به روز مردم از بدنه ی نظام فاصله می گیرند. مردم در ناامیدی به سر می برند. هیچکدام از مسولین درک نمکنندفقط همه چیز را سر دشمن میندازند. بس است دیگر بس است من دانشجوی پرستاری هستم به هر بیماری در بیمارستان صحبت میکنم آموزشی میدهم میگوید گله از وضع اقتصادی دارد در حدی که برای تهیه کردن ساده ترین مایحتاج لازمش که برای مدیریت بیماری لازم است مشکل دارد. کشوری که این همه مشکل اقتصادی دارد نمیدانم چطور حجاب و حج و زیارت در الویت قرار می دهد؟؟؟
  • حسین پسند IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
    0 0
    باسلام ،سخنان رهبر دانا وفرزانه باید فصل الخطاب همه آحاد ملت باشد،با هوشیاری نباید بگذاریم دشمنان در بین ما رسوخ کنند، به امید ایران پیروز وسعادتمند در دنیا.