پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
 ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در دست دشمن است | جمعیتی که در اغتشاشات به کف خیابان آمدند ۷۰ هزار نفر بودند

حوزه / مسئول سیاسی سازمان بسیج کشور با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در دست دشمن است، گفت: دشمنان علیرغم تلاش گسترده در فتنه اخیر شکست خوردند و در بهترین حالت جمعیتی که در اغتشاشات اخیر به کف خیابان آمدند ۷۰ هزار نفر بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، سیدجلال حسینی، شامگاه چهارشنبه ۲۷ مهر۱۴۰۱ در هم اندیشی اصحاب رسانه آران و بیدگل که با حضور مسئول بسیج رسانه استان اصفهان، رؤسای آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاداسلامی و جانشین ناحیه مقاومت بسیج در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران دربرابر قدرتهای جهان پیروز شد، گفت: اندیشه انقلابی یعنی کسی که به خدا اعتقاد داشته باشد و دستور ات الهی را اجراء کند .

مسئول سیاسی سازمان بسیج کشور با بیان اینکه مردم با انتخاب رئیس جمهور سیزدهم به اندیشه انقلابی رای دادند، خاطرنشان کرد: دشمن با راه اندازی جنگ روایت ها از طریق فضای مجازی رها شده به دنبال این است که در سه سال آینده پیشرفت کشور را متوقف کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در دست دشمن است، اظهار کرد: دشمنان علیرغم تلاش گسترده در فتنه اخیر شکست خوردند و در بهترین حالت جمعیتی که در اغتشاشات اخیر به کف خیابان آمدند ۷۰ هزار نفر بودند و از بین بیش از سه میلیون دانشجوی کشور کمتر از ده هزار و ۵۰۰ نفر در اغتشاشات شرکت کردند.

حسینی با بیان اینکه در مدارس و دانشگاهها با مشکلات زیادی از نظر فکری اساتید و معلمان روبرو هستیم، تأکید کرد: آموزش و پرورش در گزینش های خود باید توجه جدی نسبت به جذب معلمان انقلابی و در خط ولایت داشته باشد.

مسئول سیاسی سازمان بسیج کشور به تفاوت فتنه اخیر با فتنه های گذشته اشاره و تصریح کرد: ۷۰ درصد دستگیرشدگان در اغتشاشات اخیر زیر۲۰ سال می باشند و از زن ها و دختران در این فتنه خیلی استفاده کردند.

وی با بیان اینکه مردم از اغتشاشگران در فتنه اخیر استقبال نکردند، تصریح کرد: دشمن با برنامه ریزی و روش های بسیار خشن و حرفه ای وارد صحنه شده بود و اغتشاشگران از چاقو و اسلحه استفاده می کردند.

مسئول سیاسی سازمان بسیج کشور در پایان تصریح کرد: اگر بهترین دولت تاریخ کشور سر کار باشد، ولی نتواند توقعات مردم را برآورده کند با مشکل جدی روبرو خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • عبدالله IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
    وقتی مسئول سیاسی سازمان بسیج کشور می‌گوید: «بیش از ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در دست دشمن است»، درواقع اعتراف می‌کند که تمام سرمایه‌گذاری کشورمان در عرصه فضای مجازی تاکنون توانسته تنها 10 درصد این فضا را به دست بگیرد؛ و این یعنی آب در هاون کوبیدن!
    • ؟ IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۹
      کدام سرمایه گزاری؟ قبلیها که اصلا مایل نبودند، الآن هم که شخص شخیصی مثل فیروزآبادی همچنان ...!
  • عبدالله IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
    گفتن این که: «در بهترین حالت جمعیتی که در اغتشاشات اخیر به کف خیابان آمدند ۷۰ هزار نفر بودند و از بین بیش از سه میلیون دانشجوی کشور کمتر از ده هزار و ۵۰۰ نفر در اغتشاشات شرکت کردند»، گرچه ممکن است برای بیان عدم استقبال مردم از اغتشاشات کاربرد داشته باشد، هم‌چنان‌که طی این مدت بارها مسئولان رده‌های مختلف با استناد به این آمارها چنین استدلالی را تکرار کرده‌اند، اما هرگز نباید فراموش کرد که جمعیت معترضان به وضع موجود، به این اعداد و ارقام منحصر نمی‌شود و نظرسنجی‌های منابع رسمی و معتبر کشور، درصد ناراضیان را بسیار بالا گزارش کرده‌اند. بنابراین مسئولان باید در کنار آرام کردن فضای سیاسی و اجتماعی کشور، تمام همّ و غم خود را صرف رفع مشکلات مردم کنند، و الّا این نارضایتی مردم در صورت برطرف نشدن، همچون آتش زیر خاکستر، چند وقت دیگر با کمترین جرقه‌ای شعله‌ور می‌شود.
  • عبدالله صابر IR ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
    سلام این که مردم همراه فتنه گران نشده و نمیشوند که مشخص است.ما هرچه گل به خودیست از مسئولین و مثلا خواص خورده ایم. تا زمانی که مسئولین متوجه خباثتها و نقشه های دشمن نباشند اوضاع بدتر هم خواهد شد. دشمن الان مانور اجرا کرد برای گام‌های بعدی و اقدام اصلی. وقتی الان با زیر ۷۰ هزارنفر می‌تواند این هم هزینه برای ما بتراشد قطعا سعی می کند دفعه بعد ۷۰۰ هزارنفر را به خیابان بکشد. وقتی ما در این ماجرا قدم به عقب بگذاریم بار دیگر قطعا خواسته های بزرگتر را مطرح خواهد کرد‌. پس رفتار مسئولین در این موقعیت بسیار مهم است که ضمن ندمیدن در آتش روبه خاموشی فتنه به دشمن هم گرا و کد کوتاه آمدن و تسلیم شدن را ندهند. مثلا وزیر ورزش می توانست برای رکابی به فرودگاه نرود و نهایتا یک مدیر کل بفرستد. نه اینکه با این کارش هم بی حجابی اون را تأیید کرد و هم بقیه باحجابان ورزشکار را ناامید کرد و هم عملا به دشمن کد داد که باشه ما تسلیم شدیم... این رفتارهای عجولانه ضربات بزرگی به کشور و نظام می‌زند و دست کمی از همه تلاش دشمن ندارد
    • . IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۹
      اصلا مدیر کل چیه؟ کسی که در حضور وزیر ورزش هم ... سجادی و ضرغامی راحت از عدم واکنش قوی رئیس جمهور، سوء استفاده می کنند.