به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام آرش رجبی معاون فرهنگی-تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور امروز در جمع بانوان طلبه گیلانی که در دوره طلیعه حضور در شهر مقدس قم به سر میبرند، به ترتیب مطالبی را در باب ذی طلبگی و سواد رسانهای مطرح کردند.
حجتالاسلام رجبی در این مراسم با اشاره به آیه نَفْر، اظهار داشت: هجرت برای کسب علوم دینی، تفقه در دین و نهایتا رجعت عالم دینی به متن جامعه، سه دستور خداوند به مبلغان دین است.
وی در ادامه خوب درس خواندن و خوب مباحثه کردن را از ضروریات رسیدن به فهم عمیق دینی و در حکم واجب شرعی برای طلاب دانست و گفت: در شرایط پیچیده فرهنگی جامعه کنونی، طلاب غیر از فراگیری علوم دینی با مطالعات پشتیبان مستمر در زمینههای جامعهشناسی، روانشناسی، تاریخ، مباحث اعتقادی، سیاسی، بصیرتی، باید افق دید خود را توسعه داده تا بتوانند جهانی فکر کنند و هدفشان احیاء جهان و جهانیان باشد.
معاون فرهنگی-تبلیغی حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: حتی مطالعه ادبیات کهن و معاصر ایران و جهان نیز میتواند به کیفیت تبلیغ کمک شایانی کند، چرا که امروزه بیان و قلم دو ابزار کلیدی برای انتقال بهتر پیامها به جامعه است و بر مبلغ دین لازم است به بهترین ابزارها مجهز شود تا بتواند پیامهای الهی را به مردم منتقل کند.
حجت الاسلام رجبی با اشاره به لزوم خودسازی طلاب یادآور شد: طلبه نیروی امنیتی نیست که مردم را با اجبار وادار به رعایت اصول و ضروریات دین کند، بلکه همجواری مومنانه طلاب و رفتار مخلصانه ایشان در برابر خداوند و شفقت و همدلی آنان نسبت به مردم است که دلهای انسانها را نسبت به دین نرم کرده و مردم را بهصورت خودجوش مشتاق و مهیای تغییر سبک زندگی خود و تنظیم آن براساس اصول اسلامی مینماید.
وی ضمن اشاره به روایات اسلامی، طلبگی را مرزبانی از عقاید و معنویت خواند و گفت: طبق فرموده معصوم(ع) ارزش هدایت و نجات ابدی یک انسان، برابر با نجات همه انسانهاست، لذا طلاب باید توجه داشته باشند که ارزش کارهای علمی، پژوهشی و تبلیغی که مخلصانه و به نیت یاری دین خدا انجام میدهند را دست کم نگیرند.
حجتالاسلام رجبی اظهار کرد: طلبه باید مظهر اسم مُحْیِی خداوند و احیاگر روح انسانهای در حال غرق شدن باشد.
انتهای پیام/
نظر شما