لیلا کابوسی معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران گلستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، اظهار داشت: امروزه بازشناسی شخصیت حضرت فاطمه(س) از جهتی اهمیت دارد که ادعا میکنیم، جبران تحقیر تاریخی زن و نمایش توانمندی و ارزشمندی آنها، در سلوک مردانه و به خود بستن صفات مذکر نیست و باید اوج اقتدار زن را در بازبینی «هویت زنانه» جست.
وی افزود: شخصیت زهرای اطهر، در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، شخصیت ممتاز و برجستهای است، به طوری که همه زنان مبارز و انقلابی و برجسته و سیاسی عالم میتوانند از زندگی کوتاه و پرمغز ایشان درس بگیرند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران گلستان، ابراز کرد: زندگی حضرت فاطمه(س)، اگر چه کوتاه بود و حدود بیست سال بیشتر طول نکشید، اما این زندگی، از جهات جهاد، مبارزه، تلاش، کار انقلابی، صبر انقلابی، درس، فراگیری و آموزش، سخنرانی و دفاع از نبوت و امامت و نظام اسلامی، دریای پهناوری از تلاش و مبارزه و کار و در نهایت هم شهادت است.
کابوسی، ترویج سیره و روش زندگی و فضائل حضرت زهرا(س) را از وظایف طلاب علوم دینی دانست و به فعالیتهای انجام شده در ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: معرفی شخصیت و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان الگوی جامع و کامل با تبیین ابعاد مختلف شخصیتی ایشان و نیز آشنا کردن مبلّغان با روشهای انتقال مفاهیم معارف اهلبیت(ع) از اهداف برگزاری مراسمات ایام فاطمیه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در ایام شهادت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)، نشستهای دانشافزایی معارف فاطمی ویژه اساتید، طلاب و مبلغان حوزه علمیه خواهران گلستان از سوی معاونت فرهنگی این استان برگزار شد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران گلستان عنوان کرد: برگزاری نشستهای تخصصی حجاب و عفاف و پاسخگویی به شبهات مربوطه توسط مدیران و مبلغان و انجمنهای زن و خانواده مدارس علمیه استان، نشستهای متعدد معارفی، اعزام مبلغات به صداوسیمای مرکز استان و مراکز و مجالس خانگی، برگزاری نمایشگاههای فاطمی و استقبال از شهدای گمنام در مدارس علمیه از دیگر برنامههای اجرا شده در این ایام بوده است.
کابوسی خاطرنشان کرد: نشستهای برگزار شده توسط استان، به صورت متمرکز در دو نقطه شرق و غرب استان، در شهرستانهای گرگان و گنبد برگزار شد.