به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، محمدجواد هراتی، قائم مقام وزیرعلوم در امورعلوم انسانی شامگاه سهشنبه ۲۷ دیماه در نشست هماندیشی مدیران مراکز و گروههای علمی قرآنی که به میزبانی انجمن قرآن پژوهی حوزه در دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: در دولت سیزدهم اتفاق مهمی رخ داد و آن واگذار کردن حوزه قرآن به اساتید و متخصصان قرآن بود و مرکز قرآن در وزارت علوم به مرکز پژوهش و آموزش قرآن کریم تغییر یافت.
وی ادامه داد: در این دوره نگاه به قرآن و فعالیتهای قرآنی به همت کمیسیون حوزوی وزارت علوم از یک عنوان صِرف به نگاهی تبلیغی و ترویجی توسعه پیدا کرد و کارگروهها و کمیتههای علمی مرتبط شکل گرفت.
هراتی به آییننامه قرآنی جدید وزارت علوم اشاره کرد و گفت: در این آییننامه مقرر شده است که دانشجویان کارشناسی رشتههای علوم پایه، علوم تجربی و علوم انسانی در هر رشته و گرایشی که هستند در کنار دروس خود چند درس قرآنی را میگذرانند و مدرک آن را از وزارت علوم دریافت میکنند.
قائم مقام وزیرعلوم در امور علوم انسانی بیان کرد: آموزش عالی آمادگی پذیرش ایدههای قرآنی انجمن علمی قرآن پژوهی حوزه را دارد، کما اینکه تا کنون اقدامات خوبی پیرامون رشتهها صورت گرفته است، برای مثال؛ رشته معارف قرآن کردیم و تربیت مربی قرآن کودک از جمله آن است.
وی یادآور شد: به همت کمیسیون حوزوی وزارت علوم درختواره رشتههای قرآنی در وزارت علوم تدوین شده است و قطعا با همکاری انجمن علمی حوزه و بازنگری درختواره رشتههای قرآنی حوزه علمیه، میتواند مکمل خوبی برای درختواره قرآنی وزارت علوم باشد.
۳۱۳/۱۷
نظر شما