به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، جمعه شب در مراسم اولین سالگرد عروج ملکوتی حضرت آیتالله صافی گلپایگانی که در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار شد اظهار داشت: عمر آیت الله صافی همواره در راه دین و دفاع از اهل بیت عصمت و طهارت خرج شد که البته بخشی از اجر و ثواب خود را در این دنیا با تشییع باشکوه در قم و کربلا از خداوند دریافت کرد.
وی در ادامه با بیان جایگاه و مقام بلند علما ابراز کرد: کلمه اوتوا العلم در چندین جای قرآن کریم بیان شده است و این نشانگر این است که در آنها نکات بسیاری نهفته است که داشتن بار ارزشی، از آن جمله آن است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه ۱۰۷سوره اسراء بیان داشت: مرحوم علامه ذیل این آیه می فرماید آیه عمومیت در علما دارد و تمام جسم علما در برابر خداوند خضوع و خشوع دارد.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی ابراز کرد: مقام معظم رهبری در پیام خود تأکید کردند که آیتالله صافی گلپایگانی مرجعی دلسوز بود و مراجع در پیامهای خود بیان کردند که ایشان سادهزیست و زاهد و شجاعت بودند.
وی در ادامه تصریح کرد: در روز قیامت دانشمندان و عالمان در مقام دفاع از خداوند و توحید حق سخن گفتن دارند و مرحوم طبرسی در مجمع البیان منظور از اوتوا العلم را علما و فرهیختگان دانسته است.
سخنران مراسم با اشاره به شجاعت آیت الله صافی گلپایگانی خاطرنشان کرد: آیت الله صافی در عین شجاعت اما ادب در گفتار داشت و آنجایی که ضرورت بود بدون تعارف دیدگاه خود را بیان می کردند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی اظهار داشت: آیت الله صافی عالمی بصیر و آگاه به زمانه بود و عمر خود را در راه دفاع از ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) استفاده کرد و از خصوصیات دیگر این مرجع بزرگوار مجالست دائمی با علم بود که از وی آثار گرانبهایی متعدد و نفیسی نیز به یادگار مانده است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آیتالله صافی بهشدت از حریم اهلبیت(ع) دفاع میکردند، بیان کرد: در این زمینه حساس بودند و اگر احساس میکردند درجایی حقوق اهلبیت(ع) نادیده گرفته میشود بهشدت ایستادگی میکردند.
استاد جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به آثار آیتالله صافی گلپایگانی خاطرنشان کرد: به جوانان عزیز توصیه می کنم کتاب با جوانان حضرت آیت الله صافی را مطالعه کنند؛ چراکه در این کتاب پاسخ های متقن و صمیمانهای برای سوالات جوانان داشته اند که در این کتاب تدوین شده و به چاپ رسیده است.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: موسسه تبلیغی دارالزهرا از یادگارهای ارزشمند آیت الله صافی گلپایگانی است که نشان از توجه او به امر مقدس تبلیغ است.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در ر پایان ابراز کرد: علامه جعفری به توصیه آیتالله صافی گلپایگانی شرح بر نهج البلاغه را نوشت و در رفتار این عالم خدا تواضع و احترام به علما به وفور دیده می شود.
نظر شما