به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس روایتی خداوند متعال به حضرت موسی(ع) میفرمایند؛ برای رسیدن به قرب اعلای الهی بر حبیبم محمد مصطفی صلیالله علیه و آله زیاد صلوات بفرست.
سخنران حرم مطهر کریمه اهلبیت علیهمالسلام با تأکید بر اینکه صلوات نور، رحمت و هدایت است، خاطرنشان ساخت: بر اساس مبانی دینی کسی که نور دارد وارد آتش جهنم نخواهد شد؛ پیامبر مظهر رحمت الهی است و کسی که مورد رحمت قرار گیرد، نجات خواهد یافت؛ صلوات هدایت و مظهر هدایت الهی است.
وی در ادامه با اشاره به زلزله اخیر کشورهای ترکیه و سوریه با بیان اینکه آنهایی که قبل از ما گرفتار حوادث شدند عبرتی بزرگ برای بازماندگان هستند تا بشر از خواب غفلت بیدار و با توبه خود را از ظلم و گناه و غفلت رها سازد، اظهار داشت: در این عالم خیرهسرتر از بنیآدم وجود ندارد؛ هزاران نفر کنارش پرپر میشوند، ولی همچنان خود را ماندنی میداند.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر فاطمه معصومه سلامالله علیها با تأکید بر اینکه باور، امر قلبی و بیداری قلب است و مرگ نیز یقین صد درصد آمیخته با شرک است، خاطرنشان ساخت: همواره باید از خداوند متعال عافیت و رفع بلا را طلب نماییم.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد ضمن اشاره به روایتی از امام موسی بن جعفر علیهالسلام با تأکید بر اینکه آخرین منزل دنیا چاله قبر است، یادآور شد: امام موسی کاظم علیهالسلام میفرمایند؛ « إنَّ شَیئاً هذا آخِرُهُ لَحَقیقٌ أن یُزهَدَ فی أوَّلِهِ، و إنَّ شَیئاً هذا أوَّلُهُ لَحَقیقٌ أن یُخافَ آخِرُهُ» دنیا و زندگی که پایانش این چاله قبر است، سزاوار است که به ابتدای آن، دلبسته نشود و آخرت که ابتدایش اینجاست، سزاوار است که از پایان آن ترسید.
وی بر اهمیت سرمایهگذاری انسان بر روح، ایمان و آخرت تأکید کرد و با بیان اینکه انسان عاقل هیچگاه بر تن جسم پوسیدهاش سرمایهگذاری نمیکند، خاطرنشان ساخت: پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله در حدیثی میفرمایند؛ « إذا تَخَلّی المؤمنُ مِن الدُّنیا سَما و وَجَدَ حَلاوَةَ حُبِّ اللّه» هرگاه مؤمن از دنیا کنار بکشد بلندمرتبه گردد و شیرینی عشق و محبت خدا را دریابد. کسی که محبت خدا را داشته باشد همه خوبیها برایش دستیافتنی است؛ لذا کسی که از دنیا دل نکند، هیچگاه طعم ایمان واقعی حب الله را نخواهد چشید.
سخنران حرم بانوی کرامت با تأکید بر اینکه خوشا به حال کسانی که همواره خود را تحت حمایت الهی برای سفر آخرت آماده نمودهاند، اظهار داشت: امام موسی کاظم علیهالسلام در روایتی میفرمایند؛ «اَلسَّخِیُّ اَلْحَسَنُ اَلْخُلُقِ فِی کَنَفِ اَللَّهِ لاَ یَتَخَلَّی اَللَّهُ عَنْهُ حَتَّی یُدْخِلَهُ اَلْجَنَّةَ وَ مَا بَعَثَ اَللَّهُ نَبِیّاً إِلاَّ سَخِیّاً وَ مَا زَالَ أَبِی یُوصِینِی بِالسَّخَاءِ وَ حُسْنِ اَلْخُلُقِ حَتَّی مَضَی»؛ سخاوت و خوشاخلاقی، انسان را مشمول رحمت و حمایت الهی قرار میدهد.
وی گذشتن از مال، جان، آبرو، دعا و خیرخواهی برای دیگران، واسطهگری خیر و ایجاد رأفت و آشتی میان دو نفر، شادی دلهای مؤمنین و… را از بارزترین مصادیق سخاوت دانست و اذعان داشت: خداوند متعال انسان سخی و خوشاخلاق را رها نمیسازد، تا اینکه او را وارد بهشت نماید. سخاوت درختی است در بهشت که شاخههای آن بهشتیان را بهسوی خود فرامیخواند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در پایان با تأکید بر اینکه هیچ دردی بدتر از بخل و هیچ وسیلهای بهتر از سخاوت نیست، یادآور شد: تمام پیامبران الهی سخاوتمندترین افراد بودند که همواره بر سخاوت و خوش خلاقی تأکید داشتند.