به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، امروز ۴ اسفند ۱۴۰۱ در آیین تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با آرمان های امام خمینی(ره)، در مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور کشورمان برگزار شد با تأکید بر اینکه انقلاب معجزه قرن بود، گفت: به امام عرض می کنیم ۴۴ سال از نهالی که کاشته بودید سپری شده و با همت ملت، این نهال امروز به درخت تنومندی تبدیل شده است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در یک جهت انقلاب اسلامی به بعثت پیامبر(ص) شباهت دارد که دشمنان نمیگذاشتند آن رخداد عظیم یعنی بعثت اتفاق بیفتد، اما موفق نشدند و پیام وحی الهی بر پیامبر(ص) نازل شد.
به گفته دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور در زمان ما نیز اگر دشمنان فرصت پیدا می کردند یا در توانشان بود و یا می توانستند جلوی اراده ملت را بگیرند، انقلاب با این عظمت در قرن معاصر اتفاق نمی افتاد، اما به فضل الهی انقلاب پیروز شد و به تعبیر بعضی از نویسندگان، دنیای شرق و غرب را در بهت و ناباوری فرو برد و معجزه قرن ما بود.
وی اظهار کرد: طبیعتا همان گونه که شخص پیامبر(ص) نقش آفرین و تأثیرگذار بود و قرآن با عظمت از پیامبر(ص) یاد می کند، بخش قابل توجهی از پیشبرد بعثت به واسطه مدیریت پیامبر اکرم(ص)، اخلاق کریمه ایشان و تدابیری بود که با امدادها و عنایات الهی شامل حالش شد. در زمان ما هم یکی از سیاستمداران سرشناس آمریکا به نام کسینجر می گوید یک کار خارق العاده و الهی است و حرکت امام اصلا در چارچوب های مسائل سیاسی جهان نمی گنجند؛ او مسائلی را مطرح می کرد و اقداماتی را انجام میداد که برای ما قابل پیش بینی نبود.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه سه ویژگی مهم خداباوری، اطمینان و توکل در امام وجود داشت، تصریح کرد: البته امام ویژگی های دیگری دارا بود اما این سه ویژگی در بُعد فردی، اجتماعی، سیاسی و حکومتی بر تمام کارهای امام حکمفرما بود. امام با تمام وجود خدامحور بود و خدا را باور داشت. این آیه شریفه هم شعار و هم پیام امام(ره) بود که «قُلْ إِنَّما أَعِظُکُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنی وَ فُرادی». ایشان معتقد بود که هم حرکت فردی و هم حرکت اجتماعی می تواند قیام ایجاد کند و لذا بر همین اساس حرکت کرد و بارها فرمود به خدا من نترسیدم.
وی افزود: کسی که با تمام وجود خدا را باور داشته باشد، فراز و نشیب ها و سختی ها و مسائل دیگر نمی تواند انسان وابسته به خدا که «صبغة الله» از ویژگی های او است را از مسیری که تعیین کرده دچار تردید کند. موقعی که شهید مطهری از پاریس برگشته بود از او سؤال کردند امام را چگونه یافتی؟ فرمود او با تمام وجود به خدا، هدف و راه رسیدن به این هدف ایمان و مردمش را هم باور داشت. من یک بار تصمیم گرفتم کلمات امام را مرور کنم و دیدم پرکاربردترین واژگانی که در کلمات امام به کار رفته «اسلام» و «مردم» است.
به گفته نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، امام(ره) روی اسلام و مردم خیلی تکیه داشت و لذا توانست بین دل های مردم با خدای متعال ایجاد رابطه کند. همان نفس قدسی امام(ره) است که همچنان در فراز و نشیب ها به مدد انقلاب می آید. البته خلف صالح امام(ره) حضرت آیت الله خامنه ای دقیقا همان راه، مسیر، صلابت، استواری، خداباوری و خدامحوری را سرلوحه برنامه خودش قرار داده و لذا این نسخه مطابق با اصل است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: در شرایطی که دشمنان همه امکاناتشان را در جنگ ترکیبی، شناختی و ادراکی فراهم کرده بودند که خدشه ای به انقلاب وارد کنند و اصطلاح براندازی و تجزیه این کشور محمدی(ص)، علوی(ع) و فاطمی(س) را برنامه ریزی کرده بودند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب خوب چینش کرده بودند که در دل انسان کار اینها را تحسین می کند، ولی دچار یک اشتباه بزرگ محاسباتی شده بودند و مردم ما را نشناخته اند؛ ممکن است مردم مشکلات اقتصادی و مسائل دیگری داشته باشند، اما هیچ گاه بیعتی که در بهشت زهرا(س) با امام بسته اند و آن استقبال و بدرقه تاریخی را فراموش نکرده اند. تعهدی که نسبت به خون شهیدان دارند جلوی دیدگان مردم است؛ مردم از این انقلاب دست بر نخواهند داشت.
آیت الله حسینی بوشهری در پایان دشمن را این گونه مورد خطاب قرار داد «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می بری و زحمت ما می داری»؛ این انقلاب ماندگار است. امیدواریم دعاهای خالصانه امام همچنان انقلاب را امتداد ببخشد و ان شاء الله مشکلات کشور با عنایات حضرت بقیة الله (عج) هرچه زودتر برطرف شود.
نظر شما