پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
استاد علی اکبر رشاد

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران پیشنهاد توسعه و امتداد شبکه‌ای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سراسر کشور را مطرح کرد و از شورای عالی این نهاد عالی حوزوی خواست در این زمینه تدابیری را اتخاذ کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، استاد علی اکبر رشاد در نوبت صبح دهمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسین و علما و فضلای استان‌های تهران، البرز و سمنان که در مجمع آموزشی فرهنگی آدینه تهران در حال برگزاری است، از آمادگی مجموعه مدیریت حوزه علمیه تهران برای پیگیری مصوبات این اجلاسیه خبر داد.

وی در ادامه به دو مشکل اقتصاد و فرهنگ موجود در جامعه اشاره کرد و با یادآوری دیدگاه‌های عالمانه و دقیق رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی، تاکید کرد که متاسفانه این نظریه و نگاه عالی چندان مورد توجه قرار نگرفت و به ویژه در دولت قبل تضییع شد و به نحو شایسته در دولت فعلی نیز مورد توجه نیست.

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران مشکلات اقتصادی کشور را دارای راهکار و قابل حل دانست و با تأکید بر لزوم توجه دولت به این راهکارها، تصریح کرد: در عرصه فرهنگ نیز رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) از همان زمان ریاست جمهوری‌شان ابتدا در قالب هشدار و انذار تحت عنوان تهاجم فرهنگی مطرح کردند و بعد از زعامت‌شان نیز در قالب‌های دیگر این هشدار را مطرح کردند و امروز نیز تحت عنوان جنگ ادراکی و شناختی این موضوع مطرح است.

وی با تاکید بر این که ما در عرصه فرهنگ به “نظریه فرهنگ مقاومتی” نیاز داریم، رها کردن جوانان در فضای مجازی را به مصلحت ندانست و گفت: رهبر معظم انقلاب بر بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تاکید دارند، ما در این زمینه مطالعاتی را آغاز کرده‌ایم و دیدگاه‌های محققانه را در اختیار مسؤولان قرار داده‌ایم.

استاد رشاد بیان کرد: اگر بنا باشد فرهنگ مقاومتی تولید شود رکن مهم آن این است که ابتدا زیرساخت‌ها را درست کنیم؛ تا زمانی که باورهای غلط در جامعه وجود دارد و اذهان جامعه مشحون از مسائل غلط شده، این تحول اتفاق نخواهد افتاد.

وی تقابل و درگیری دو جبهه حق و باطل را همیشگی و تمام نشدنی خواند و با تأکید بر مدیریت پذیر بودن فرهنگ، تغییر نظام جاهلیت به اسلام توسط پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) و سرنگونی رژیم ستمشاهی و برقراری نظام اسلامی را مؤید این نکته ارزیابی کرد.

استاد رشاد با تأکید بر این که دشمنان با ابزارهای نوین سبک زندگی و تغییر باورهای جامعه را نشانه گرفته‌اند، دین بنیان بودن و درون خیز و برون گرایی را از مؤلفه‌های تحول فرهنگی جامعه دانست و یادآور شد: فرهنگ باید توسط حوزه در جامعه نهادینه شود، این کار باید توسط علما، بزرگان، شورای عالی و روحانیت انجام گردد؛ تا زمانی که متن حوزه به عرصه نیاید این معضل حل نخواهد شد.

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران در پایان پیشنهاد توسعه و امتداد شبکه‌ای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سراسر کشور را مطرح کرد و از شورای عالی جامعه مدرسین خواست در این زمینه تدابیری را اتخاذ کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha