به گزارش خبرگزاری حوزه، در ابتدای این نشست، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی شعبانزاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان به ۵ محور تحولی برنامه سه ساله این اداره کل (در سالهای۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲) اشاره کرد و گفت: کمک به شکلگیری نهضت جهاد تربیت با تمرکز بر تربیت نوجوان تراز از طریق مانعزدایی و پشتیبانی و حمایت از تاسیس ۲۰ مجموعه شاخص تربیت محور در استان، بسترسازی به منظور شکلگیری نهضت جهاد تبیین در استان با تمرکز بر تربیت و حمایت از فعالان فرهنگی و مجموعههای فعال در عرصه جهاد تبیین، شکلگیری نهضت پیشرفت بانوان استان با تمرکز بر سازماندهی و شکوفاسازی ظرفیت کنشگری بانوان و دختران کنشگر دهه هشتادی و...، تعالی حکمرانی مردمی از طریق آموزش فناوریهای اجتماعی و ارتقای بینش و مهارتهای عملی در عرصه حکمرانی فرهنگی به فعالان و تشکلهای مردمی و فرهنگی استان و همچنین تعالی مناسبتهای دینی و انقلابی و ملی با تقویت هویت گفتمانی مناسبتها و گسترش کمی مخاطبان برنامههای مناسبتی در استان مورد توجه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم است.
حجتالاسلام والمسلمین روحالله حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست از ابتکار عمل صورت گرفته در برگزاری هم اندیشی و اهتمام به تقویت حلقههای میانی تربیتمحور، تقدیر کرد و در خصوص آینده این حرکت و الزامات اثربخش سازی برنامههای این مجموعهها نکاتی بیان داشت.
تأکید بر تعریف ارتباط بین حلقههای میانی تربیت محور با ماموریت جهاد تبیین از مهمترین نکات قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی بود.
در این نشست طرحهای تربیتی مختلف مشتمل بر الگوها و نمونههای کار تربیتی مربی محور، مسجد محور، امام محور، مدرسه محور، مخاطب محور و تشکیلات محور از طریق ۲۰ مجموعه تربیتی ارائه شد.
در پایان این نشست بر تداوم گفتوگوهای تخصصی و استمرار هم افزایی مجموعههای تربیت محور و بهره مندی از زیرساختهای اردویی و آموزشی و نرم افزاری یکدیگر تأکید شد.
در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار قم، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی مساجد استان، دبیر جبهه فرهنگی مردمی انقلاب اسلامی استان، دبیر مجمع فعالان ایثار و شهادت کشور و اندیشهورزان حوزه تعلیم و تربیت از اندیشکدههای استان حضور داشته و نکاتی پیرامون ارتقای این نهضت و حرکت مبارک در استان بیان داشتند.