خانم ریحانه حقانی در گفت و گو با خبرگزاری حوزه، با اعلام فراخوان چهارمین همایش کتاب سال بانوان، اظهار داشت: چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان از سوی معاونت پژوهش جامعةالزهرا علیهاالسلام با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، جامعةالمصطفیالعالمیه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه قم، دانشگاه فرهنگیان، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ،پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دانشگاه تفرش، دانشگاه کردستان، دانشکده هدی، دانشگاه امام حسین(ع)، موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، دانشگاه علامه طباطبایی،جهاد دانشگاهی و پژوهشکده زن و خانواده برگزار میشود.
معاون پژوهش جامعةالزهرا علیهاالسلام افزود: در چهارمین همایش کتاب سال بانوان، آثار منتشر شده بانوان در عرصه علوم انسانی اسلامی شامل تألیف، ترجمه و تصحیح، رسالههای سطح چهار و دکتری بانوان و مقالات علمی پژوهشی که در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تألیف و منتشر شدهاند، پذیرفته میشوند.
حقانی به موضوعات آثار مورد پذیرش اشاره کرد و گفت: تفسیر و علوم قرآن، علوم حدیث، منطق، فلسفه و کلام، اخلاق و عرفان، تاریخ، سیره و تراجم، فقه و حقوق، اصول فقه و روششناسی سایر علوم، ادبیات و هنر، علوم تربیتی و روانشناسی، جامعهشناسی و علوم اجتماعی، کلیات و مراجع، ادیان و مذاهب، اقتصاد اسلامی، مهدویت، مدیریت و آیندهپژوهی از جمله موضوعات در نظر گرفته شده در این فراخوان هستند.
وی بیان کرد: محور ویژه چهارمین همایش همچون همایش گذشته، آثار منتشر شده بانوان و آقایان با موضوع «زن و خانواده» است که باید در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ منتشر شده باشد.
معاون پژوهش جامعةالزهرا سلاماللهعلیها با بیان اینکه این همایش مختص حوزویان نیست، تصریح کرد: همه بانوان پژوهشگر عرصه علوم انسانی اسلامی و پژوهشگران آقا و بانو در حوزه زن و خانواده میتوانند در این همایش شرکت کنند.
وی، مهلت ارسال آثار به دبیرخانه همایش را تا پایان خرداد ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: پژوهشگران میتوانند برای ارسال آثار خود به نشانی www.ketabebanovan.ir مراجعه کرده و از طریق پنل شخصی، آثار خود را ارسال کنند و یا از طریق پست الکترونیکی به نشانی info@ketabebanovan.ir با دبیرخانه همایش در ارتباط باشند.
حقانی با بیان اینکه در سومین همایش ملی کتاب سال بانوان، ۲۸۸ اثر به دبیرخانه ارسال شد، گفت: در سومین همایش، بیش از یکصد اندیشمند حوزوی و دانشگاهی در ۱۰ گروه علمی به ارزیابی آثار پرداختند.
وی با اشاره به فعالیت دائمی دبیرخانه همایش در جامعه الزهرا سلاماللهعلیها، بیان داشت: دبیرخانه همایش ملی کتاب سال بانوان در طول سال فعالیتهای ارزشمندی را تحت اشراف مدیریت گروههای علمی ده گانه ساماندهی میکند.
معاون پژوهش جامعةالزهرا علیهاالسلام اظهار امیدواری کرد که این همایش در شناسایی ظرفیتها و تقویت توان پژوهشی بانوان و مراکز فعال در عرصه مطالعات زن و خانواده، گسترش و تعمیق فرهنگ پژوهش و تولید علم در میان بانوان طلبه و هدایت پژوهشها به سمت نیازهای علمی حوزه، جامعه و نظام اسلامی و حمایت از آثار پژوهشی بانوان در حوزه علوم انسانی و اسلامی مؤثر واقع شود.
حقانی در پایان یادآور شد: علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کتاب سال بانوان مراجعه کنند و یا با دبیرخانه این همایش به شماره ۳۲۱۱۲۱۸۶ – ۰۲۵ و یا ۳۲۱۱۲۱۸۹-۰۲۵ تماس بگیرند.
نظر شما