به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، سردار اصغر عباسقلیزاده فرمانده سپاه عاشورا امروز در جلسه علنی شورای شهر تبریز با تقدیر از خانواده شهدا، جانبازان و بسیجیان، اظهار داشت: خداوند مبارزه با دشمن را برای عزت دین و مسلمانان واجب کرده و امروز عزتی که در اسلام وجود دارد به دلیل جهاد در راه خداست که در همین راستا مردم ایران اسلامی هم از دین، هم از کشور و هم از حیثیتمان دفاع کردهاند.
وی ادامه داد: ما در این مسیر بیش از ۲۵۰ هزار شهید تقدیم کردهایم و در استان هم بیش از ۱۰ هزار شهید دفاع مقدس، مدافع حرم و شهید سلامت تقدیم ایران اسلامی کردهایم و بیش از ۷۵ هزار رزمنده داشتهایم که این افتخاری بزرگ و نشان از شجاعت مردم آذربایجانشرقی دارد.
فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب بنا بود هر استان حداقل پنج سال و حداکثر ۱۰ سال یکبار کنگره شهدا را برگزار کنند، گفت: سال ۷۴ اولین کنگره در آذربایجانشرقی برگزار و امسال دومین کنگره برگزار میشود که بیش از ۲۵ سال فاصله افتاده است.
وی ادامه داد: اولین موضوع حائز اهمیت در خصوص کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجانشرقی دیدار با مقام معظم رهبری و برگزاری نمایشگاه در پیشگاه ایشان است که ۲۶ آبان این کنگره به صورت ملی با دعوت از تمام مسئولین کشوری برگزار خواهد شد.
سردار عباسقلیزاده با بیان اینکه مقام معظم رهبری انتظاراتی فراتر از سایر استانها از آذربایجانشرقی دارد، عنوان کرد: وقتی مقام معظم رهبری فرمودند، آذربایجان سر ایران است، نکته دقیقی بود زیرا در سر مغز متفکر وجود دارد که هدایت کشور را بر عهده دارد، سر چشمها را دارد که به معنای این است که آذربایجان چشم بینای انقلاب و رصدکننده دشمنان است و همچنین سر گوشها را دارد که شنوای حرفهای مردم و فرامین مقام معظم رهبری است.
وی با تأکید بر اینکه متأسفانه برخی عقب افتادگیها در برنامههای این کنگره وجود دارد، ابراز کرد: امیدوارم تمام عوامل در استان دست به دست هم بدهیم تا به بهترین شکل ممکن این کنگره برگزار شود و همچنین تمام عزیزانی که آثاری دارند برای شرکت در این کنگره آن را آماده کنند.
فرمانده سپاه عاشورا به تشریح اقدامات انجام شده برای این کنگره پرداخت و گفت: ما امروز ۷۰ جلد کتاب آماده چاپ داریم، اما چهار ماه زمان زیادی نیست تا بتوانیم عقب ماندگیها را جبران کنیم، متاسفانه دلیل این عقب ماندگیها اختصاص نیافتن اعتبارات مصوب است.
وی ادامه داد: تولید انواع آثار در فضای مجازی، مستند خانواده شهدا، چهره نگاری شهدا در سطح شهر، تولید یادبود با آرم و چهره شهدا، تهیه دانشنامه شهدا، مسائلی است که باید برای کنگره آماده شود، اما متأسفانه در این مسائل عقب ماندهایم.
انتهای پیام. /