به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، پیش از ظهر امروز خانم لیلا رفیعی طلبه رشته تفسیر و علوم قرآنی موسسه آموزش عالی ریحانة النبی (س) اراک از پایان نامه خود با عنوان "شیوه های مواجهه زنان الگو با سختی ها در قرآن کریم" با راهنمایی حجت الاسلام و المسلمین علی حیدر مرتضوری و داوری حجت الاسلام محمد مهدی کریمی نیا دفاع کرد.
رفیعی در دفاع از پایان نامه خود گفت: روش الگویی در تربیت از موثرترین شیوههاست. الگوها در قرآن یا به شکل عینی و مجسم معرفی شده اند یا با بیان ویژگیهای الگوهای عملی و به منظور عبرتگیری، به آنها اشاره شده است.
وی تصریح کرد: زنان الگو در قرآن در حوزه های مختلف از جمله اخلاق، فرهنگ و اعتقادات، اقتصاد، عبادی، سیاسی، مقاومت در برابر ظلم معرفی شده اند. قرآن کریم در آیاتی به معرفی گونههای استقامتِ زنانِ الگو پرداختهاست.
رفیعی در ادامه افزود : البته برخی از این زنان به تصریح آیات و برخی دیگر با کمک روایات تفسیری و قرائن دیگر به عنوان الگوی مقاومت مومنان قابل شناسایی هستند. از آنجا که زنان هر جامعه ای، بخش تاثیرگذاری از آن جامعه را تشکیل میدهند با شناخت این اسوههای مقاومت و الگوگیری از آنان، میتوان مسیر جامعه را به سمت اعتلا پیش برد.
طلبه رشته تفسیر و علوم قرآنی موسسه آموزش عالی ریحانة النبی (س) اراک خاطر نشان کرد : نوشتار حاضر درصدد است به روش نقلی و با استفاده از منابع کتابخانهای به این سوال که زنان الگو در قرآن کریم چه گونههای مقاومتی از خود نشان دادند؛ پاسخ دهد.
وی گفت :یافتههای تحقیق حاکی از آن است که قرآن کریم توکل داشتن، حیا، تسلیم و راضی بودن به مقدرات الهی، صبور بودن، بذل مال، هجرت، جهاد و شرکت در جنگ؛ تحمل شکنجه و شهادت؛ حفظ ایمان در محیط کفر؛ دفاع از ولایت را به عنوان مصادیق استقامت این زنان الگو معرفی میکند.
این پایان نامه با رتبه عالی دفاع شد.
نظر شما