به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد صبح امروز در دیدار با روسا و نمایندگان تشکل های کارگری، صنفی و کانون های بازنشستگی استان ضمن تأیید خواسته های به حق این قشر اظهار داشت: این که انسان بخواهد کاری را انجام دهد غیر از شدن و انجام یافتن آن است ، هم چنان که امیرمومنان(ع) نیز زمانی که به حکومت رسید اعلام کردند که تمام سعی خود را برای نابود کردن معاویه به کار می برند، اما این اتفاق نیفتاد، لذا خواستن ها غیر از توانستن است.
امام جمعه اصفهان با بیان برخی از اقدامات و دستاوردهای نظام پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این کشور، مملکت بزرگی است و هزاران کار برای انجام دادن وجود دارد و ما هنوز پس از گذشت ۳۰ سال از جنگ تحمیلی هم چنان در جنگ و تحریم قرار داریم.
عضو خبرگان رهبری با تأکید بر وجود اشکالات و نواقص قانونی در مسئله تامین اجتماعی تصریح کرد: قانون تامین اجتماعی این است که از مردم بگیرد و به آنها پس بدهد ، اما اشتباهاتی در کار می شود و این اشتباهات در این است که تأمین اجتماعی مستقل نمی باشد و از آنجا که از دولت مستقل نیست، دولت ها پول تامین اجتماعی را خرج موارد دیگری می کنند.
آیت الله طباطبایی نژاد برخورداری قشر کارگر و بازنشسته از معیشت و رفاه را مهم دانست و افزود: در هشت سال جنگ تحمیلی و ۳۰ سال پس از آن ارزش پول کشور کم شد و یک دلیل مهم آن این است، زمانی که جنگی درمی گیرد برای برطرف کردن نیاز، از بانک قرض می گیرند و بانک نیز بدون پشتوانه اقدام به چاپ اسکناس می کند.
وی اضافه کرد: ما در همین جنگ و با وجود تحریم ها، هزاران کیلومتر جاده و ریل ساختیم و در زمینه ساخت سلاح موفقیت داشتیم و این در حالی است که پس از انقلاب حتی توان تولید بیش تر از ۷ هزار مگاوات برق نداشتیم و اکنون بالای ۸۰ هزار مگاوات تولید انجام می شود.
امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: باید قدری جمعی فکر کنیم و این توسعه و پیشرفت هایی که در ۴۰ ساله اخیر انجام شده را برای مردم تبیین کنیم.
در ابتدای این جلسه نمایندگان تشکل های کارگری، صنفی و کانون های بازنشستگی گزارشی از وضعیت حال حاضر خود ارائه کردند و به حل نشدن مسائل جامعه کارگری و بازنشستگی اشاره کرده و اظهار داشتند: برخوردی که با جامعه کارگری و بازنشستگی در دولت، مجلس و استان می شود برخوردهای خوبی نیست و دو مسئله اصلی که امروز باعث شده کارگران به کف خیابان بیایند، مسئله معیشت و درمان شرافتمندانه است و اولین معضل که می توان به آن اشاره کرد مخالفت جدی دانشگاه علوم پزشکی با جامعه کارگری است.
نمایندگان قشر کارگر و بازنشسته استان هم چنین به برخی از اشکالات لایحه برنامه هفتم توسعه در زمینه سیاست های حمایتی نیز اشاره کردند و اظهار داشتند: سیاست های حمایتی از ۱۹ حکم به ۶ حکم رسیده است و دولت را نیز مکلف کرده اند که این ۶ حکم را نیز حذف کند و در برنامه هفتم توسعه کاهش شدید تعهدات دولت به سازمان تأمین وجود دارد.
نظر شما