پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ |۲۲ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 30, 2024
تصاویر/ مراسم رونمایی و اکران فیلم اخت الرضا در قم

حوزه/ کارگردان فیلم سینمایی «اخت الرضا» گفت: ارحام مطهره بسیاری در تاریخ وجود دارند که متأسفانه در مستندات به آن‌ها پرداخته نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سید مجتبی طباطبایی در کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «اخت الرضا» که در سالن همایش‌های شهید آوینی دانشکده دین و رسانه در قم برگزار شد، اظهار کرد: این اثر حاصل تلاش ۱۵ ساله یک گروه هنری است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه زنان واقعا کار کمی انجام شده است، مطرح کرد: ارحام مطهره بسیاری در تاریخ وجود دارند که متأسفانه در مستندات به آن‌ها پرداخته نشده است.

کارگردان فیلم سینمایی «اخت الرضا» با بیان اینکه در این مستندها باید عقاید مذهبی خود را که فقه بر آن تاکید دارد را رعایت کنیم، عنوان کرد: در نتیجه باید به ظرایفی از جمله چگونگی منزل اهل بیت(ع)، چگونگی ارتباطات در این منزل، کنیزها و ... توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در فیلم‌های مذهبی توسل و کارگروهی و تیمی از اهمیت بسیاری برخوردار است، خاطرنشان کرد: اگرچه توسل خیلی مهم است، ولی شرط لازم نیست بلکه باید در کنار توسل، کار تیمی نیز صورت بگیرد.

طباطبایی با بیان اینکه ساخت کارهای کوتاه می‌تواند منجر به کسب تجربه شده و اثرگذار است، تصریح کرد: فیلم اخت الرضا بر اساس شرایط مطلوب ساخته نشد، بلکه بر اساس محدودیت‌ها، با حداقل‌ها انجام شد، ولی اجازه ندادیم این حداقل‌ها به کیفیت کار لطمه جدی وارد کند.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که متأسفانه هنوز شناخته نشده‌اند که باید با فرصت طلبی به دنبال استفاده از این ظرفیت‌ها باشیم.

کارگردان فیلم سینمایی «اخت الرضا» با اشاره به اینکه در فاز نخست حدود ۳۰ الی ۳۵ جلسه تصویربرداری داشتیم، یادآور شد: در فاز دوم نیز حدود ۱۰ جلسه تصویربرداری انجام شد.

وی ادامه داد: در فاز نخست در سال ۱۴۰۰ اولویت ما برداشت سکانس‌های حداقلی بود به منظور ساخت مستند ولی در سال ۱۴۰۱ وارد فاز دوم وارد سکانس‌های جزعی‌تر شدیم که البته بازهم نتوانستیم به بسیاری از جزئیات بپردازیم.

در ادامه نیز مصطفی نیکزاد نویسنده فیلم سینمایی «اخت الرضا» با اشاره به اینکه در این اثر در یک سیری از مستند به مستند داستانی تبدیل شدیم، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شخصیت اصلی فیلم ما یک بانوی مطهر بودند، نباید برای شخصیت اصلی خیال‌پردازی صورت می‌گرفت.

وی با بیان اینکه این‌گونه شخصیت‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد می‌کنند، مطرح کرد: تلاش ما بر این بوده است که خیال‌پردازی را برای افرادی که شخصیت شبیه قصه‌ای دارند، انجام دهیم.

نویسنده فیلم سینمایی «اخت الرضا» اضافه کرد: در این سوژه دیدگاه‌های مختلف و مخاطبین مختلف را مدنظر قرار دادیم و تلاش کردیم موجب نفرت پراکنی در سایر مذاهب نشویم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha