به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حامد کمال در سلسله نشست های تربیتی رسانه با موضوع «فناوری نوین» در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی النفیسه اصفهان، شباهت هایی را بین رسانه و هایپرمارکت مطرح کرد و گفت: همانطور که در هایپر مارکت محصولاتی که بیشتر متقاضی و مورد نیاز هست را در آخر فروشگاه می گذارند و محصولات دیگر را در ابتدا تا مشتری محصولات را هم خریداری کند، رسانه هم برای مخاطب یکسری محصولات پیشنهادی دارد و مخاطب را جذب می کند.
وی افزود: در رسانه و هایپر این محصول است که ما را انتخاب می کند و رسانه به ظاهر به ما قدرت انتخاب می دهد اما در واقع محتوای رسانه است که ما را انتخاب می کند.
مدیر مؤسسه فلق، فردگرایی و تجربه گرایی را از ویژگی های فضای مجازی در دنیای جدید برشمرد و افزود: جهان به سمت فراغتی شدن و فردگرایی پیش می رود افراد در عین تنهایی در این فضای گسترده هستند. رسانه امکان تجربه شدن و تجربه کردن را به افراد می دهد، نوجوان هر چه در رسانه اتفاق می افتد تجربه می کند.
وی گستردگی ارتباطات و دیجیتالی شدن را از دیگر ویژگی فضای مجازی برشمرد و گفت: در آینده با گسترش فضای مجازی بسیاری از ادارات، کتابخانه ها و شغل افراد برچیده می شود و حدود ۸۰۰ میلیون فرصت شغلی توسط رباط ها جمع می شود. ماشین های خود ران بدون نیاز به راننده تولید خواهد و وارد بازار می شود. در ۳۰ سال آینده روند رشد فناوری به اندازه کل عمر بشر می شود و مشاغل دیگری بوجود می آید.
وی در ادامه به بیانات رهبر معظم انقلاب در ۲۵ سال آینده اسرائیل اشاره کرد و گفت: تصویرسازی حضرت آقا نسبت به ۲۵ سال آینده صهیونیسم از مواردی بود که یک تصویر ناامید کننده در ذهن افراد اسرائیل نقش بست.
کمال با معرفی اپلیکیشنهای و انواع بازی ها گفت: با نصب برخی بازی و اپلیکیشنهای خوب و هدفمند از جمله مختار، سفیر عشق، فرمانده مقاومت، بازی خواستگاری، بازی خانه سبز و زرین عقاب می توان جایگزین مناسبی برای جلوگیری بی رویه کودکان و نوجوان از فضای مجازی انجام داد.
انتهای پیام
نظر شما