به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، خانم سعدیه علیپور طلبه مدرسه علمیه الزهرا(س) بندرعباس، در نشست علمی که امروز برگزار شد، بهمعرفی کتاب «المیزان فی تفسیر القرآن» پرداخت و اظهار داشت: علامه طباطبایی کتاب تفسیر المیزان را به زبان عربی به روش ترتیبی و موضوعی در قرن چهاردهم نگاشته است.
وی اذعان کرد: علامه طباطبایی جهت تکمیل علوم خود نزد علمای بزرگی چون محمدحسین غروی اصفهانی، محمد حسین نائینی، حجت کوهکمری، حسین بادکوبهای، ابوالقاسم خوانساری و سید علی قاضی به علم آموزی و تحصیل پرداخت.
علیپور افزود: بهجهت جامع و کامل بودن زبان عربی و نبودن برخی واژههای فارسی معادل آن، این تفسیر به زبان عربی و با استفاده از آیات قرآن نگاشته شده است.
وی تصریح کرد: علامه طباطبایی معتقد است طبق قول خداوند، «تِبْیَانًا لِکُلِّ شَیْءٍ» قرآن روشنگر هر چیزی است و لذا چگونه امکان دارد آیات آن به غیر از آیات قرآن تفسیر شود.
علیپور به امتیازات تفسیر المیزان اشاره کرد و گفت: تفسیر المیزان علاوه بر اینکه تفسیر آن براساس خود آیات قرآن است، امتیاز دیگر آن به روش موضوعی تفسیر آن بیان شده و غرض هر سوره، در ابتدای هر سوره آمده و آیات را بر روایات مقدم داشته است.
وی با اشاره به اینکه تفسیر المیزان بهمباحث اجتماعی و علمی روز پرداخته و شبهات را با توجه قرآن بررسی کرده است، اظهار کرد: این کتاب به زبانهای انگلیسی، روسی، استانبولی نیز ترجمه شده است.
انتهای پیام. /