دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
طباطبایی

حوزه / آیت الله طباطبایی، تفکر، اقامه نماز و رونق بخشی به مساجد را سبب رشد جامعه و تربیت نفوس دانست و گفت: در مساجد، کانون ها باید مرکز فکر باشند و کانون پرورش فکری نیز فکر کند که چگونه مسجد محله ها را رونق بدهد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد صبح امروز در دیدار با مدیر و کارکنان کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا(س) با اشاره به کار دقیق دشمن برای انحراف جوانان و نوجوانان، اظهار داشت: دشمن به طور دقیق کار می‌کند و روی موضوع انحراف جامعه، فکر می‌کند، البته خود شیطان نیز این گونه است و بنای خداوند هم بر امتحان است و تا آخرین امتحان داده نشود، سرنوشت انسان مشخص نمی‌شود.

وی افزود: بسیاری در ابتدا ممکن است اهل جهاد و جبهه بوده باشند، اما در انتها ممکن است همه اعمال فرد حبط شود، بنابراین دشمن فراوان نقشه می‌کشد، اما به اندازه شیطان قادر به کشیدن نقشه نیست، چرا که شیطان نخبه‌های بشر را کنار می‌گذارد، هم چنان که قرآن کریم نیز می‌فرماید :" وَکَذَٰلِکَ جَعَلْنَا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیَاطِینَ الْإِنْسِ وَالْجِنِّ ".

امام جمعه اصفهان با بیان تفاوت شرایط دسترسی جوانان به فحشا در پیش از انقلاب و پس از انقلاب، با توجه به وجود تلفن‌های همراه و فضای مجازی، گفت: در روایت داریم زمانی می‌رسد که نگه داشتن آتش در کف دست راحت‌تر از دینداری است.

وی اضافه کرد: بشر امروز رشد کرده و جستجوگر شده که هر چه رشد کند، بهتر می‌تواند دیندار باشد، اما خداوند در تعبیری می‌فرماید " أَکْثَرُهُمْ لایَعْقِلُونَ "یعنی اکثر مردم فکر نمی‌کنند و این فکر نکردن انسان را گمراه می‌کند.

آیت الله طباطبایی نژاد، تصریح کرد: قضاوت کودکانه به این معنا است که اگر صد خوبی به فرد شود با یک بدی، خوبی‌های دیگر فراموش می‌شود، لذا این فکر نکردن و دیدن نیمه خالی لیوان نیاز به تبیین دارد و باید کارهایی که در این ۴۰ سال انجام شده را به درستی بیان کرد.

وی اضافه کرد: دشمن درصدد است همان کاری که در اسپانیا انجام داد با ما انجام دهد، مسلمانان ۶۰۰ سال در اسپانیا حضور داشتند اما دشمن، زنان برهنه و شراب را در جامعه ترویج داد و با این شیوه مسلمانان را بیرون کرد و حدود ۱۰ هزار نفر از مسلمانان اسپانیا را هم کشت.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، تفکر، اقامه نماز و رونق بخشی به مساجد را سبب رشد جامعه و تربیت نفوس دانست و یادآور شد: در روایت است که " تَفَکُّرُ ساعَةٍ خَیرٌ مِنْ عِبادَةِ سَبْعَیْنَ سَنَةً " یک لحظه فکر کردن از ۷۰ سال عبادت بی‌فکر برتر است و در کنار آن توجه به نماز و اثر تربیتی که دارد به دلیل آن‌که نماز تنها واسطه بین خالق و مخلوق است، اما برخی به دلیل همان مسئله لایعقلون بودن آن را نمی‌خوانند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون جوانان متدین زیادی داریم و حتی برای غزه چندین هزار نفر ثبت نام کردند، لذا نمی‌شود این شرایط را با پیش از انقلاب مقایسه کرد.

آیت الله طباطبایی نژاد عنوان کرد: در مساجد، کانون‌ها باید مرکز فکر باشند و کانون پرورش فکری نیز باید فکر کند که چگونه مسجد محله‌ها را رونق دهد، زمانی که افراد در جایی برای یاد خدا جمع شوند این موضوع روحیه‌ها را تغییر می‌دهد.

امام جمعه اصفهان، با تأکید بر امکان اصلاح همه نفوس و دست نکشیدن از تربیت افراد، تصریح کرد: نباید از هیچ فردی ناامید شد و همه را می‌شود اصلاح کرد و باید جذب نمود، لذا معلم در تربیت و انسان سازی تأثیر فراوانی دارد و باید بهترین افراد را برای معلمی انتخاب کنند، بهترین را از خانواده‌ها می‌توان فهمید و کار معلمی کار بسیار باعظمتی است، زیرا کار انبیاء و تربیت انسان است.

در ابتدای این دیدار مهدی آقایاری مدیر کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان با اشاره به سالروز تأسیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اظهار کرد: طبق بیانیه گام دوم، رهبر معظم انقلاب فرمودند در دوره انتقال تمدن قرار داریم، اما در حوزه کودک و نوجوان اعتقاد ما بر این است که نیاز به بازسازی و انقلاب فرهنگی داریم، زیرا دچار برخی بیماری‌های مزمن در حوزه کودک و نوجوان شده‌ایم که نمونه آسیب آن را سال گذشته در حوزه نوجوان دید.

وی بیان کرد: درگذشته بیشتر اقدامات ما ناظر به سخت افزار بود و به نرم افزار توجه نمی‌شد، در حالی که نرم افزار فکر و اندیشه معلم است و این در حالی است که اکنون دشمن روی ذهنیت مردم نسبت به انقلاب کار می‌کند و با استفاده از سند ۲۰۳۰ برای جا انداختن ناکارآمدی نظام در ذهن کودک و نوجوان برنامه ریزی می‌کند.

مدیر کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان، با بیان این مسئله که در حوزه فرهنگ از مواجه هوشندانه غافل شده‌ایم، گفت: اعتقاد ما بر این است که در کانون پرورش فکری نیروهای خنثی نمی‌توانند اثر انقلابی بگذارند، لذا نیازمند هستیم در حوزه نیروی انسانی افرادی را جذب کنیم که دغدغه انقلابی و التزام عملی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در دوران چله دوم انقلاب، کانون پرورش فکری به‌دنبال نهضت ملی شدن مهارت‌ها است، یادآور شد: باید در دو حوزه کار انجام شود، در وهله اول در جذب نیروی انسانی و ساختاری که برای نیروی انسانی نیاز دارد و دوم در تربیت نسل آینده باید نیروهایی عمل کنند که فرزندان ما را افرادی انقلابی تربیت نمایند.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha