به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، مهدی فضائلی در همایش (تبیینی)بصیرتی نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم صبح امروزشنبه ۳۰ دی در سالن اجتماعات هتل جوادالائمه با بیان اینکه انتخابات مهمترین رویداد سیاست داخلی کشور است، اظهار داشت: در یازدهم اسفندماه امسال، دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه موضوع انتخابات اگرچه همواره مورد تأکید رهبر انقلاب بوده، ادامه داد: اگر نگوییم بی سابقه، کم سابقه بوده که ایشان زودتر از دفعات قبل، پیرامون انتخابات صحبت کردند و این ورود زودهنگام، نیازمند تأمل است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب به کلید واژه «ایران قوی» اشاره کرد و خاطرنشان کرد: همه آحاد مردم، علاقi مند به قوی بودن ایران هستند و اگر ایران قوی را یک «سیستم کلان» در نظر بگیریم، قوت او با قدرت اجزاء این سیستم تحقق پیدا خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اگر می خواهیم ایران قوی تحقق پیدا کند، اجزاء رئیسه این سیستم، دستگاه و نهاد رهبری، قوای سه گانه و دستگاه و نهادهای گوناگون دیگر است؛ پس قطعا یکی از بخش هایی که قدرت او به تحقق ایران قوی کمک خواهد کرد، قوای سه گانه بوده که یکی از این قوا، مجلس شورای اسلامی است و رأی مردمی، یکی از پشتوانه های مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
فضائلی اظهار داشت: جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی از ضروریات امروز کشور ماست و روحانیت می تواند در این عرصه ورود مناسبی داشته و به بیان دستاوردها و واقعیت ها بپردازد تا از القائات شبهات دشمنان جلوگیری شده و گره های ذهنی افراد را باز نماید.
وی ابراز داشت: از مدت ها قبل اطلاعاتی وجود دارد که دشمنان قسم خورده ما در دنیا برنامه ریزی هایی برای انتخابات ما داشته که اگر این انتخابات، پرشور باشد، برنامه آنان را خنثی می نماید و اگر پیش بینی های آنان برای تأثیرگذاری در کاهش مشارکت در انتخابات اتفاق بیفتد، نقشه و تدارک یک توطئه و اجماع برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را دیده اند؛ لذا انتخابات از این حیث نقش تعیین کنندهای دارد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب خاطرنشان ساخت: دلیل ورود زود رهبر معظم انقلاب به مسئله انتخابات، وجود چنین برنامه ها و نقشه هایی است که دشمن برای ایران اسلامی برنامه ریزی کرده است و باید برای شکست نقشه های دشمنان تلاش بیشتری انجام داد.
سخنران این جلسه بیان داشت: ما منکر مشکلات در کشور نیستیم و باید برطرف شود؛ اما دشمن فقط مشکلات را دیده و آن را به قصد ناامیدی بیان نموده و حتی نقاط قوت را نیز به صورت مشکل نشان می دهد؛ ولی ما در کنار بیان مشکلات موجود، واقعیت ها و دستاوردها را نیز بیان می کنیم.
نظر شما