پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
محمدعلی‌نژاد

حوزه/معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد اشتغال برای حوزه‌های کاری با مبنای علوم انسانی اسلامی هستیم، تصریح کرد: در هر عرصه‌ای که بخواهیم ورود کنیم، رشته‌هایی مانند علوم انسانی اسلامی می‌توانند به عنوان یک ابزار کمک کننده باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سجاد محمدعلی‌نژاد پیش از ظهر امروز در نخستین تور ملی فناوری‌ها و نوآوری‌های علوم انسانی و اسلامی که در سالن شهید فخری زاده پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: حوزه علوم انسانی یک حوزه زیربنایی و پایه ای است

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه فقه پویای شیعه حدود هزار و ۴۰۰ سال است که وجود دارد، عنوان کرد: بروز این فقه در جمهوری اسلامی بود و امروز تمام دنیا درگیر تمدن جدید هستند.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما بر این است که فرهنگ غنی‌ در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: صحبت از مرجعیت علمی باید در مبناهای مختلف باشد و علوم انسانی اسلامی یکی از این مبناها است.

محمدعلی‌نژاد با بیان اینکه پس از مرجعیت باید به سراغ کاربردی‌سازی برویم، تصریح کرد: آن چیزی که مردم باید بتوانند حس کنند کاربردهای حوزه علوم انسانی اسلامی است.

نتیجه برگزاری رویدادهای علوم انسانی باید اثربخشی در زندگی مردم باشد

وی با اشاره به اینکه برگزاری این رویداد نیز در راستای اثربخشی و کاربردی‌سازی علوم انسانی اسلامی است، یادآور شد: اگر بتوانیم این اثربخشی را در کشور افزایش دهیم، مردم نیز می‌توانند اثرات آن را بچشند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در این مسیر چندین دغدغه وجود دارد، ابراز کرد: اگرچه ظرفیت‌های بسیاری در عرصه فناوری وجود دارد ولی باتوجه به ظرفیت‌های فکری موجود در کشور می‌توانستیم صاحب یک سبک و ایده مبنایی ویژه باشیم.

وی با اشاره به اینکه امروز باید در خصوص فقه و فلسفه فناوری در جوامع حوزوی و دانشگاهی بحث کنیم، بیان کرد: همچنین باید اخلاق در عرصه فناوری را به بهترین شکل بررسی کنیم.

محمدعلی‌نژاد با بیان اینکه اخلاق فناوری یک موضوع ضروری است، اظهار کرد: پیش از توسعه فناوری باید ابعاد اخلاقی را در آن ببینیم چراکه این موضوع امروز به یک مسئله جهانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت علمی فارغ التحصیلان علوم انسانی بالا است، مطرح کرد: متاسفانه ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در عرصه علوم انسانی متناسب با تعداد و میزان فارغ التحصیلان نیست.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دبیرخانه ملی به دنبال رشد و تکامل در این عرصه است، عنوان کرد: این دبیرخانه با حمایت از شرکت‌های علوم انسانی- اسلامی یک اقدام ترویجی انجام خواهد داد.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد اشتغال برای حوزه‌های کاری با مبنای علوم انسانی اسلامی هستیم، خاطرنشان کرد: در هر عرصه‌ای که بخواهیم ورود کنیم، رشته‌هایی مانند علوم انسانی اسلامی می‌توانند به عنوان یک ابزار کمک کننده باشند.

محمدعلی‌نژاد اضافه کرد: ایجاد یک نگاه علوم انسانی اسلامی می‌تواند به کارآمدی و پیشرفت شرکت‌های دانش بنیان از ایده تا عمل کمک کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه باید متناسب با نیاز شرکت‌ها ایجاد ظرفیت داشته باشیم، تصریح کرد: در نتیجه برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیازمند باید رشد دو سویه را داشته باشیم.

پایان پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha