به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) در این نشست در سخنانی گفت: این تفاهم نامه اجرایی بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دانشگاه حضرت معصومه(س) به امضا رسیده است.
وی همچنین اعلام کرد: فعالیت های این مجتمع در راستای توصیه های مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال با آماده سازی بانوان برای مشارکت در جهش تولید برنامه ریزی میشود.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) ضمن قدردانی از زحمات معاونت اداری و مالی دانشگاه در انعقاد این تفاهم نامه، با اشاره به لزوم سیاستگذاری متناسب با ارزش های اسلامی و الگوی یک زن مسلمان و با نگاه محوری به خانواده در تولید محتوا، عرضه تسهیلات، آموزش، توزیع امکانات و . در این حوزه اظهار داشت: تاکید بر مفاهیم دینی و ارزشی کار همچون برکت، تفاوت کار با شغل، تفاوت درآمد زایی با خلق ارزش، تفاوت فعالیت اقتصادی با کاسبی و نیز ترجیح تعادل بر رقابت از مسائلی است که در این مجتمع بر آن تمرکز شده است.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: حضور صاحب نظران عرصه کارآفرینی و بررسی های تخصصی در حوزه زن و خانواده در این مجتمع می تواند با ترکیب موفقیت خانوادگی و کاری و ارائه الگوی مطلوب در این زمینه به تعریف زیست بوم ملی اشتغال ویژه بانوان با تکیه بر ارزش های اسلامی و با محوریت خانواده بیانجامد.
بردبار، آشنایی و تسهیل دسترسی به منابع، ظرفیت ها و حمایت های مالی، آموزشی، بیمه ای و مشاوره ای کسب و کار بانوان و تسهیل ارتباطات و شبکه سازی بین بانوان کارآفرین را از خدمات قابل ارائه به فعالان این مجتمع عنوان کرد و بیان داشت: این مجتمع می تواند به مرجعی برای صدور مجوزها ویژه بانوان کارآفرین تبدیل شود.
وی افزود: رویدادهای کارآفرینی ویژه بانوان و تفریح و شادی هدفمند با استفاده از مفاهیم کارآفرینی برای آشنایی هر چه بیشتر بانوان از سنین کودکی تا بزرگسالی در این مجتمع برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) ابراز امیدواری کرد در این مجتمع با مطالعه و توسعه مشاغل کم سرمایه بر مهارت محور و طراحی پلت فرم اشتغال ویژه بانوان، زیر ساخت های لازم برای رشد اقتصادی و توسعه محلی از طریق ایجاد فرصت های شغلی جدید و دانش بنیان و نیز برنامه ریزی مناسب برای تولید و خرید تضمینی محصولات تولیدی توسط بانوان ایجاد شود.
انتهای پیام
نظر شما