به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه امروز نشست اخلاقی با سخنرانی خانم زهرا مدنی، مدیر این مدرسه علمیه با حضور طلاب برگزار شد.
خانم مدنی ضمن تقدیر اقدام مقتدرانه و تلافی جویانه غیور مردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این عملیات موفقیتآمیز را پاسخ کوبنده و تنبیه متجاوز دانست که به همت بلند،غیورمندان فرماندهان و سربازان مخلص ولایت ،عملیاتی و اجرا شد.
خانم مدنی، در ادامه به بیان عوامل رسیدن به خیر دنیا و آخرت پرداخت.
وی با اشاره به حدیث «مَن رُزِقَ تُقیً فَقَد رُزِقَ خَیرَ الدُّنیا وَالآخِرَةِ؛ هر کس تقوا روزی اش شود خیر دنیا و آخرت روزی اش شده» اولین عامل رسیدن به خیر دنیا و آخرت را تقوی معرفی کرد. و خوف خدا را از صفاتی دانست که دارنده آن، قطعا به خیر دنیا و آخرت می رسد.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) ساوه در ادامه به صفت دینداری اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین علیه السلام در حدیث مَنْ رُزِقَ الدِّینَ فَقَدْ رُزِقَ خَیْرَ الدُّنْیا وَ الآخِرَةِ » دینداری را از عوامل رسیدن به خیر الهی بیان کرده است.
مدنی در تشریح راه های کسب خیر دنیا و عقبی، حب و محبت اهل بیت علیهم السلام را حائز اهمیت دانست و با توجه به سلوک رفتاری علما و بسیاری از کسانی که به عاقبت به خیری نائل شدند این عامل را در این رستگاری موثر و مورد توجه قرار داد. و به روایتی در این خصوص اشاره کرد که رسول خدا(صلی الله علیه و آله) می فرماید: «مَنْ رَزَقَهُ اللّه ُ حُبَّ الاَئِمَّةِ مِنْ اَهْلِ بَیْتی فَقَدْ اَصابَ خَیْرَ الدُّنْیا وَ الآخِرَةِ هر کس که خداوند محبت امامان از اهل بیت مرا نصیب او کرده بی گمان به خیر دنیا وآخرت دست یافته است.»
وی در بیان ویژگی علم و ارزش آن، گفت: علم نوری است که به انسان روشنی و آگاهی می دهد و به وسیله همین علم، انسان از آسیب ها و خطرات در امان می ماند. کسی که از علم بدور است، دچار مشکلات و معضلات بسیار می شود.
مدنی با اشاره به کلام پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، گفت: خیر دنیا و آخرت با دانش و شرّ دنیا و آخرت با نادانی است،و یکی دیگر از راههای رسیدن به خیر دنیا و آخرت، علم است.
وی در پایان طلاب را به علم آموزی همراه با تقوای الهی توصیه نمود و اظهار داشت: اگر انسان به چنین علمی برسد می تواند از ظلمات به نور راه یابد.
نظر شما