یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ |۹ ذیحجهٔ ۱۴۴۵ | Jun 16, 2024
حجت الاسلام والمسلمین حجت الله سروری

حوزه/ نویسنده کتاب انقلاب اسلامی یک موجود زنده به تشریح ابعاد راهبرد مقاومت در عرصه های مختلف به عنوان یکی از راهبردهای بنیادین انقلاب اسلامی پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین حجت الله سروری در گفت وگو با خبرگزاری حوزه، با اشاره به سوم خرداد و با بیان این که درس بزرگ آزادی خرمشهر برای نسل های انقلاب توکل و مقاومت وتفکرجهادی داشتن تنها راه پیشرفت کشور است گفت: آزادسازی خرمشهر، درس ها وعبرهای زیادی را در خودش جا داده است . لحظه به لحظه عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر سر شار از درس گرفتن از مجاهدت ها، ایثار و فداکاری های بزرگ مردان ایران اسلامی است.

استاد حوزه علمیه اصفهان بیان کرد: در جریان آزادسازی خرمشهر و هشت سال دفاع مقدس، دو تفکر حاکم بود. یک تفکر بنی صدری بود که همه چیز را بر پایه مذاکره با دشمن می دید. وی می گفت نیازی نیست ما مقاومت کنیم. چالش هزینه دارد. بیایید سازش کنیم. شعار بنی صدر این بود، می گفت ما زمین بدهیم زمان بگیریم. کجا زمان می گیریم؟ می گفت پای میز مذاکره آن را حل می کنیم. تا زمانی که بنی صدر بود حتی یک عملیات پیروز نشد. همه پیروزی ها بعد از بنی صدر اتفاق افتاد.

وی گفت: اما یک تفکر دیگر در مقابل آنها بود، تفکر خداباوری، ولایت مداری ،تفکر مقاومت و ایستادگی رزمنده ها و وروحیه ی شهادت طلبی در این راه بود.

حجت الاسلام والمسلمین سروری اظهارکرد: امروز نیز کسانی که دنبال رور تفکر سازشکارانه بوده وهستند بدانند نه تنها عقبگرد و عقب نشینی با دشمن جواب نمی دهد بلکه جز خواری و زبونی چیزی به ارمغان ندارد.در ۸ سال جنگ تحمیلی ومخصوصا در سوم خرداد سهمگین‌ترین جنگ و تجاوز که با طراحی و حمایت همه جانبه نظامی و اطلاعاتی، و توان لجستیکی، مالی و رسانه‌ای استکبار جهانی و با چراغ سبز آمریکا علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران رقم خورد، تهدید بسیار بزرگی برای موجودیت انقلاب اسلامی و استقلال کشور به شمار می‌رفت، امّا با الطاف الهی و به برکت هوشمندی و درایت حضرت امام راحل (ره) و بصیرت مردم و ایثار و فداکاری و شجاعت رزمندگان اسلام به یک "فرصت راهبردی" برای استحکام نظام و جهان گیر شدن پژواک پیام انقلاب اسلامی و حقانیت و مقاومت ملت ایران تبدیل شد.

نویسنده کتاب آتش به اختیار فرهنگی گفت :از دیرباز جریان حق و باطل با یکدیگر در حال مبارزه بوده‌اند .در مبارزه بین جبهه‌ی حق و باطل، گاهی جریان باطل از یک برتری ظاهری برخوردار بوده است. این برخورداری و برتری ظاهری، گاهی سؤالات جدی‌ای در ذهن جبهه‌ی حق ایجاد کرده است که البته این سؤالات در دوران حکومت پیامبر (صلّی‌الله‌علیه‌وآله) نیز برای مسلمانان مطرح بوده که اینجا به هفت مورد آن اشاره شود نکته قابل توجه دراین هفت مورد اینکه اگر کسی واقعاً به ظاهر همین آیات و ترجمه آنها دقت کند، آن‌قدر روشن است که ایمان پیدا می‌کند مقاومت تنها راه پیشرفت است و تمام نظریات، تبلیغات و فلسفه‌بافی‌های دشمنان و تبلیغات‌چی‌های داخلی را باطل می‌کند. اما سوال اول اینکه؛ راه صحیح در برابر فشارهای دشمنان چیست؟

وی بیان کرد: در پاسخ به این سوال که وقتی فشارها و هجمه‌های دشمن زیاد می‌شود و برای ما مشکلات فراوانی می‌سازد، راه صحیح در برابر آنان چیست و بهترین عملکرد در برابر آنان چیست؟ خداوند در آیات زیادی این‌گونه پاسخ می‌دهد که تصمیم صحیح، مقاومت است و سیره مردان مبارز را این‌گونه معرفی می‌کند که همیشه در برابر دشمن به دنبال مقاومت بوده‌اند.که قرآن کریم می فرماید: «وَ لَمَّا بَرَزُوا لِجالُوتَ وَ جُنُودِهِ قالُوا رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَی الْقَوْمِ الْکافِرینَ

وی تصریح کرد: هنگامی که سپاه طالوت با لشکر جالوت روبه‌رو شدند، گفتند: پروردگارا، «مقاومت» در برابر دشمن را بر ما سرازیر کن و گام‌هایمان را استوار دار، و ما را بر این دشمنان کافر پیروز بگردان. خداوند در زمان مبارزه‌ی پیامبر اسلام نیز همین راهکار را توصیه می‌فرماید و هشدار می‌دهد که از مقاومت کردن کوتاه نیایید: «فَاسْتَقِمْ کَما أُمِرْتَ وَ مَنْ تابَ مَعَکَ وَ لا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصیرٌ.» همان‌گونه که به تو فرمان داده‌ایم، بر این دین، پایداری کن. کسانی هم که از شرک، توبه کرده و همراه تو ایمان آورده‌اند باید در این مسیر پایداری کنند. مبادا دست از مقاومت بردارید و طغیان کنید و از بندگی خدا منحرف شوید، که او به کارهای شما بیناست و در صورت عقب‌نشینی، شما را مؤاخذه خواهد کرد.

وی گفت: سوال دومی که مطرح می کنند آن است که مگر دشمن قدرتمند، شکست می‌خورد تا بخواهیم مقاومت کنیم؟ پاسخ آن است که این همه دستور به مقاومت، با واقعیت بیرونی مطابقت ندارد. مگر می‌شود دشمن ابر قدرت را شکست داد؟ اصلاً او مگر شکست می‌خورد که ما بخواهیم در برابر آن مقاومت کنیم؟ قرآن کریم در آیات متعددی به این سؤال نیز پاسخ می‌دهد و تأکید می‌کند که دشمنان قطعاً شکست پذیرند و اگر مقاومت کنید بی‌تردید شکست می‌خورند و شما پیروز می‌شوید.

وی افزود: خداوند در یکی از آیات می‌فرمایدالَّذینَ کَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبیلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ.»خداوند برنامه‌ها و اهداف دشمنان کافر را و کسانی که در مسیر خدا سنگ‌اندازی می‌کنند، بی‌اثر می‌سازد و آنها را با شکست مواجه میکند. باز در آیه دیگر قرآن کریم می فرماید :«إِنَّ الَّذینَ یَکْفُرُونَ بِآیاتِ اللَّهِ... أُولئِکَ الَّذینَ حَبِطَتْ أَعْمالُهُمْ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ وَ ما لَهُمْ مِنْ ناصِرینَ

این استاد حوزه بیان کرد: خدا برنامه‌ها و رفتارهای دشمنان کافر را همیشه بی‌اثر می‌کند. نه در دنیا نتیجه‌ای دارد و نه در آخرت. هیچ‌کس هم نیست که آنها را کمک کند تا نقشه‌های خود را عملی کنند.

وی در بیان سوال سوم که بیان می شود اینکه آیا تجربه شکست خوردن دشمنان وجود دارد؟ تصریح کرد: خداوند می‌داند بعد از پاسخ به سؤال قبل و تأکید بر شکست‌پذیری دشمنان، ممکن است هنوز عده‌ای دچار تردید باشند و هنوز در فکر مقاومت نباشند و چنین سؤال کنند که اگر دشمنان شکست‌پذیرند، آیا تاکنون چنین اتفاقی افتاده است و چنین شکست‌هایی خورده‌اند؟ آیا جوامع دینی قبل، تجربه‌ی چنین شکست دادن دشمن و پیروزی بر آنان را داشته‌اند؟ قرآن کریم در آیات مختلفی به این سؤال نیز پاسخ می‌دهد و برخی شکستهای تاریخی دشمنان را ذکر می‌کند.

وی گفت: خداوند در آیات متعددی به مطالعه تاریخ و نگاه به تجربه‌ی دیگر ملت‌ها توصیه کرده است. در آیه‌ای می‌فرماید:

«أَ فَلَمْ یَسیرُوا فِی الْأَرْضِ فَیَنْظُرُوا کَیْفَ کانَ عاقِبَةُ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ دَمَّرَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ وَ لِلْکافِرینَ أَمْثالُها چرا در زمین و تاریخ ملتها نمی‌گردند و مطالعه نمی‌کنند تا با نگاه عبرت‌آموز ببینند عاقبت ملت‌های ظالم گذشته چگونه رقم خورد؟ خداوند آنها را با هرچه به آنان وابسته بود نابود ساخت. ای پیامبر، نظیر این عقوبت‌ها برای کافران و دشمنان عصر تو هم هست.

وی گفت: خداوند به کسانی که مرعوب دشمنان‌اند و در مسیر اسلام طاقت نمی‌آورند، می‌فرماید به سابقه‌ی امت‌های گذشته نگاه کنید، ببینید من با آنها چه کردم. «تدمیر» به معنای هلاک کردن است. اما وقتی با حرف «علی» می‌آید، به معنای هلاکت شدید است.

وی اظهارکرد: سوال چهارم اینکه مگر می‌شود ابرقدرت ها دنیا نابود شوند؟ پاسخ به این سؤال از یک طرف، هشداری به دشمنان کنونی است و از طرفی امید به جوامع اسلامی تا به راهی که انتخاب کرده‌اند ایمان داشته باشند و از ادامه‌ی آن ناامید نشوند. خداواند در پاسخ به این سؤال، برخی از دلائل شکست آن ابرقدرتها و دلائل پیروزی جبهه‌ی حق را بیان می‌کند.

وی افزود: در آیه‌ای، بعد از ذکر شکست دشمنان، علت آن را این‌گونه بیان می‌کند: «ذلِکَ بِأَنَّ الَّذینَ کَفَرُوا اتَّبَعُوا الْباطِلَ وَ أَنَّ الَّذینَ آمَنُوا اتَّبَعُوا الْحَقَّ مِنْ رَبِّهِمْ.» دلیل شکست آنها این است که کافران از باطل پیروی می‌کنند و مؤمنان از حق پیروی می‌کنند. وما در عملیات وعده صادق به چشم دیدیم بر اساس اعلام منابع غربی در عملیات سپاه علیه دو مرکز نظامی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی ۱۱۰ موشک بالستیک، ۳۶ کروز و ۱۸۵ پهپاد شلیک شد.

حجت الاسلام والمسلمین سروری گفت: ایران با این حرکت نه تنها هیمنه ابر قدرت ها را شکست بلکه با بزرگ‌ترین عملیات بالستیکی تاریخ تمام معادلات جهانی را تغییربه نفع خود داد .درواقع ایران یک عملیات کاملا برنامه‌ریزی شده انجام داد تا بر قدرت بازدارندگی خود تاکید کرده و در عین حال از مواضع راهبردی و خاک خود در برابر هر تجاوز سلطه گر چموشی محافظت کند.

وی اظهارکرد: سوال پنجم اینکه مؤمنان با چه قدرت وامکاناتی در برابر دشمنان مقاومت کنند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که مؤمنان با چه قدرت و توانایی در برابر دشمنان قدرتمند مقاومت کنند؟ خداوند در پاسخ به این سؤال، حجت را تمام میکند و می‌فرماید خدا با شماست و قدرت شما، با شما بودن «خدا» است. در اولین آیه می‌فرمایدفَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَکُمْ وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ مبادا در مبارزه کوتاهی کنید و به دشمن پیشنهاد سازش دهید. شما بالاترید چون خدا با شماست و مطمئن باشید نتیجه مقاومت را بی‌کم و کاست به شما می‌دهد. «قالا رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ یَفْرُطَ عَلَیْنا أَوْ أَنْ یَطْغی‌، قالَ لا تَخافا إِنَّنی‌ مَعَکُما أَسْمَعُ وَ أَری.‌» وقتی خدا به حضرت موسی و هارون (علیه‌السّلام) دستور داد به سوی ابر قدرت دوران خود؛ یعنی فرعون بروند و پیام خدا را با زبان نرم به او ابلاغ کنند، حضرت موسی و هارون به خداوند عرض کردند: پروردگارا، می‌ترسیم قبل از آن‌که پیام تو را ابلاغ کنیم ما را کیفر کند یا سر به طغیان بردارد و بیش از پیش بر بنی‌اسرائیل ستم کند و علیه تو آشفته‌گویی کند.خداوند در پاسخ فرمود: نگران نباشید، من با شما هستم. به همه چیز احاطه دارم. هر چه گفته شود، می‌شنوم و هر کاری انجام بگیرد، می‌بینم. شما به مصاف فرعون بروید و از هیچ قدرتی نترسید؛ چون قدرت برتر یعنی خدا، با شماست.

حجت الاسلام والمسلمین سروری یادآورشد:سوال ششم اینکه آیا وعده الهی برای پیروزی حق تحقق پیدا خواهد کرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که خداوند در آیات متعدد و با ذکر داستانهایی از تحقق وعده‌های خود به این سؤال پاسخ می‌دهد.«فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَ لا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذینَ لا یُوقِنُونَ.»خداوند در این آیه به پیامبر دستور می‌دهد در برابر برخوردهای کافران که حق را باطل می‌شمرند، مقاومت کند؛ چرا که خدا وعده پیروزی داده است و وعده‌ی خدا حق است و قطعاً به آن وفا می‌کند.

وی گفت: در آیه‌ی دیگری همین دستور مقاومت را می‌دهد و وعده‌ی پیروزی:«فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَ اسْتَغْفِرْ لِذَنْبِکَ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ بِالْعَشِیِّ وَ الْإِبْکارِ.»ای پیامبر، وعده خداوند راست است و به آن وفا می‌کند .

استاد حوزه علمیه اصفهان بیان کرد: سوال هفتم آن است که آیا هزینه مقاومت کردن در برابر دشمنان بیشتر است یا هزینه سازش؟ این سؤال مهم پیش می‌آید که هر کدام از مقاومت و سازش چه هزینه‌هایی دارند؟ هزینه‌ها و ضررهای مقاومت زیاد است یا هزینه‌ها و زیانهای سازش؟ و اگر مقاومت نکنیم چه می‌شود؟ خداوند در آیات متعددی به این سؤال نیز پاسخ داده است. در یک آیه این‌طور می‌فرماید: «وَ الَّذینَ قُتِلُوا فی‌ سَبیلِ اللَّهِ فَلَنْ یُضِلَّ أَعْمالَهُمْ، سَیَهْدیهِمْ وَ یُصْلِحُ بالَهُمْ، وَ یُدْخِلُهُمُ الْجَنَّةَ عَرَّفَها لَهُمْ.»در این آیه خداوند به هزینه‌های مقاومت می‌پردازد و می‌فرماید باید کسانی از شما در راه اسلام، هزینه‌ی مقاومت را بدهید و در این راه کشته بشوید، نه تنها این هزینه دادنها شما را به شکست نزدیک‌تر نمی‌کند؛ بلکه همین هزینه‌ها باعث پیروزی شما می‌شود. وی گفت: نتیجه این شهادت‌ها از بین نمی‌رود.«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَ عَدُوَّکُمْ أَوْلِیاءَ تُلْقُونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ کَفَرُوا بِما جاءَکُمْ مِنَ الْحَقِّ یُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِیَّاکُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّکُمْ إِنْ کُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهاداً فی‌ سَبیلی‌ وَ ابْتِغاءَ مَرْضاتی‌ تُسِرُّونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِما أَخْفَیْتُمْ وَ ما أَعْلَنْتُمْ وَ مَنْ یَفْعَلْهُ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ.»ای مؤمنان! با دشمنان من و دشمنان خودتان دوست نشوید و مدیریت خودتان را به دست آنها نسپارید. شما مخفیانه با آنان طرح دوستی می‌ریزید و می‌خواهید با آنان سازش کنید. مگر نمی‌بینید با اعتقادات شما و با قرآن سر سازش ندارند؟ مگر همین‌ها نبودند که پیامبر و رهبرتان و خودتان را از شهر و دیارتان بیرون کردند؟ فقط به خاطر ایمانتان.

حجت الاسلام والمسلمین سروری افزود: اگر واقعاً به خاطر من و رضایت من مبارزه می‌کنید، با دشمنان سازش نکنید و دوست نشوید. شما مخفیانه به آنها ابراز مودّت می‌کنید، در صورتی که من هم به مخفی‌کاری‌هایتان آگاهم، هم به کارهای آشکارتان. بدانید هرکس از شما با دشمنان سازش کند و طرح دوستی بریزد، قطعاً به بیراهه رفته و راه راست را گم کرده است.

وی تصریح کرد: در ادامه همین آیه نتیجه سازش با دشمنان را بیشتر روشن می‌کند و می‌فهماند که سازش با آنها چه هزینه‌های سنگینی دارد:«إِنْ یَثْقَفُوکُمْ یَکُونُوا لَکُمْ أَعْداءً وَ یَبْسُطُوا إِلَیْکُمْ أَیْدِیَهُمْ وَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالسُّوءِ وَ وَدُّوا لَوْ تَکْفُرُونَ، لَنْ تَنْفَعَکُمْ أَرْحامُکُمْ وَ لا أَوْلادُکُمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ یَفْصِلُ بَیْنَکُمْ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصیرٌ.»ای سازشکاران! بدانید همان کسانی که شما با آنها سازش کردید، اگر دستشان به شما برسد، به شدت با شما دشمنی می‌کنند؛ هرچند دست دوستی به آنان داده باشید! وقتی دستشان به شما برسد به دوستی‌هایشان نگاه نمی‌کنند؛ شما را می‌کشند یا اسیر می‌کنند و شکنجه می‌دهند و به شما ناسزا می‌گویند و تحقیرتان می‌کنند و در نهایت می‌خواهند با این کارها، شما را از اعتقادتان برگردانند و کافر شوید.

ای سازشکاران! اگر به خاطر رفاه خویشاوندان و فرزندانتان با دشمنان سازش می‌کنید و طرح دوستی می‌ریزد، بدانید هیچ‌کدام از آنها روز قیامت به داد شما نمی‌رسند و برای شما فایده‌ای ندارند و شما را نمی‌توانند از عذاب الهی رها کنند.

این نویسنده برجسته حوزه علمیه اصفهان بیان کرد: هرگاه تفکر غرب گرایی وسازش گارایی در این مملکت کنار رفت و تفکر کسانی که ولایت باور ولایتمدار بودندو اهل جهاد وایثار، مبارزه، مقاومت، رشادت، مدافع مظلوم و شهادت طلبی و … روی کار آمد،پیشرفت و پیروز های ما دو صدچندان شد. اما اینکه برای مقاومت باید چه کنیم؟ چه شرایطی را رعایت کنیم؟ خداوند در آیات متعددی می‌فرماید، اولین شرط مقاومت، یاری کردن دین خداستیا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدامَکُمْ.»ای کسانی که ایمان آورده‌اید، اگر خدا را یاری کنید و برای خشنودی او با کافران بجنگید و از دینش حمایت کنید، او نیز با فراهم آوردن اسباب پیروزی، شما را یاری می‌کند و گام‌هایتان را در میدان نبرد استوار می‌سازد.

وی گفت: اولین اثر یاری خدا و رسولش، نصرت الهی و ثابت قدمی مؤمنان است. منظور از اینکه خدا مؤمنان را یاری می‌کند؛ یعنی اسباب پیروزی بر دشمن را برایتان فراهم می‌سازد. به هر وسیله‌ای؛ با انداختن ترس در دل دشمنان، دادن قدرت اراده به مؤمنان، برنامه‌ریزی دقیق، یاری فرشتگان، تغییر مسیر حوادث به نفع مؤمنان، جذب مردم به مؤمنان. این تعبیر، بهترین تشویق برای مقاومت و مبارزه است. چون مؤمنان را به قدرت نامحدود خدا متصل می‌کند. همین تعبیر را در آیه‌ی دیگری می‌فرماید:«وَ لَیَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ یَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزیزٌ.»قطعا خدا کسانی را که او را یاری می‌دهند یاری خواهد کرد، چرا که خدا نیرومند و شکست‌ناپذیر است

حجت الاسلام والمسلمین سروری اظهارکرد: به تعبیر مقام معظم رهبری که خیلی زیبا فرمودند: «از اوّل انقلاب، قدرتهای مادّیِ درجه‌ی یک دنیا روبه‌روی نظام جمهوری اسلامی بودند و نتوانستند کاری بکنند.» از همان اول انقلاب « سعی کردند کشور را تجزیه کنند؛ سعی کردند کودتا کنند، نشد؛ جنگ تحمیلی را راه انداختند و هشت سال جنگ بر این مملکت تحمیل کردند؛ از همان روزهای اوّل تحریم کردند؛ این تحریمهایی که شما می‌بینید، دنباله‌ی تحریمهای اوّلی است و البتّه روزبه‌روز هم تشدید کردند. خب، کدام کشور میتواند ایستادگی کند؟ کدام کشور میتواند در مقابل این‌همه تهدید مقاومت کند؟ امّا نظام جمهوری اسلامی و ایران اسلامی مقاومت کرد؛ نه فقط خود را نگه داشت، خود را تقویت کرد.

وی گفت: امروز قدرت جمهوری اسلامی با روزهای اوّل قابل مقایسه نیست؛ به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای، در یک مواردی یک قدرت جهانی؛ در یک مسائلی کشور شما یک قدرت جهانی است؛ در عِداد ۵قدرتهای جهانی است؛ نظر و رأیش در برخی از مسائل عالم از نظر و رأی قدرتهای درجه‌ی یک دنیا مؤثّرتر است؛ امروز این‌جوری است؛ تبدیل شده به یک چنین چیزی. یعنی نصرت الهی آمد، «اِن تَنصُرُوا الله»ای که شما کردید، دنبالش «یَنصُرکُم» را آورد، خدا یاری کرد شما را؛ اگر خدا یاری نمیکرد نمیشد. این «اِن تَنصُرُوا الله» را ادامه باید داد.

حجت الاسلام والمسلمین سروری گفت: خداوند آینده این جهان از آن صالحان و شایستگان است و قطعاً پیروزی با جبهه حق و مقاومت است. در اولین آیه می‌فرماید:«وَ نُریدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثینَ. خداوند وعده ظهور حجت خدا حضرت صاحب الزمان می‌دهد. ظهوری که حقاً آغاز تمدن بزرگ اسلامی در تمام جهان است.

وی اظهارکرد: بنا براین در مورد سوم خرداد می توان گفت : یکی از بارز ترین نصرت های الهی درکارنامه انقلاب اسلامی دانسته و یکی همچنین یکی از درخشان ترین روزها و سند حقانیت ملتی است. در این روز فرزندان برومند این مرزو بوم، باخون پاک خویش و برای دفاع از سرزمین خود جانانه در مقابل دشمن تا دندان مسلحه ایستادند و ایثار ومقاومت رادر صفحات تاریخ برای همیشه به ثبت کردند. و همچنان سوم خرداد به عنوان برگ زرینی بر تارک تابناک تاریخ مجاهدت‌های بشری و مقاومت‌های اسلامی می‌درخشد.

این استاد حوزه بیان کرد: درس بزرگ سوم خرداد برای نسل های انقلاب توکل به خداوند و مقاومت و تلاش مضاعف وخدمت صادقانه وتفکر جهادی تنها راه پیشرفت کشور است. امروز نیز مردم عزیزمان با توکل واستعانت از پروردگار عالم و حفظ همین وحدت و ولایت مداری وتوجه به سکاندار حکیم وفرزانه انقلاب یعنی امام خامنه ای ،راه انقلاب اسلامی و پیشرفت را تا قله های موفقیت و مقصد نهایی پیش خواهیم برد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha