به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین اصغر عرفانی امروز در دیدار با رئیس نهاد رهبری در دانشگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره)، وحدت حوزه و دانشگاه را یکی از ابتکارات هوشمندانه و ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) وتوجه ویژه رهبر معظم انقلاب بر این دو نهاد تاثیرگذار دانست و گفت: حوزه و دانشگاه دو رکن بسیار مهم در سازندگی ایران اسلامی هستند و جهتگیریهای علمی و پژوهشی کشور بستگی به میزان کارایی و عملکرد آنها دارد.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: طلاب و دانشجویان برای تحصیل علم، دستیابی به هدف مشترک و پیشرفت علم و جامعه، تلاش می کنند و چنانچه برنامه ها و فعالیتهای مشترکی میان این دو قشر افزایش یابد تاثیرگذاری بیشتری در جامعه شاهد خواهیم بود.
دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در حوزه های علمیه و استفاده از نخبگان حوزوی در دانشگاهها که موجب ایجاد وحدت می شود و هر چه این مهم پررنگ تر شود شاهد هر چه بیشتر توسعه و آبادانی ایران و اقتدار و افتخار ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران خواهیم شد.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد:در سالهای اخیر آسیب های مختلفی از سوی دشمنان بر علیه نهاد دانشگاهی به وجود آورد که چنانچه به موقع رصد و شناسایی می کردیم، آثارکمتری شاهد بودیم.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی عنوان کرد: در راستای تعامل هدفمند، میان دانشجویان، طلاب، اساتید دانشگاهی و حوزه، می توان کارگروهی مشترک بین این دو نهاد به منظور شناسایی ظرفیتهای وحدت و تقویت همفکری، مشاوره و تبادل افکار، تشکیل داد تا پیرو آن، کار ویژههای دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دفتر حوزه علمیه به صورت جداگانه تعریف شود و در آینده مصوبات وطرح ها وبرنامه ها را به صورت میدانی به مرحله اجرا در آورد.
دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: یکی از رسالت های اصلی حوزه علمیه استان قزوین توسعه و تعمیق و گسترش همکاریها بین این دو نهاد است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های بین دونهاد حوزه علمیه استان قزوین ودانشگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره) ، حضور اساتید در این دانشگاه و اساتید برجسته در مدارس علمیه قزوین ضمن شناسایی ظرفیت ها و توانمندی ها در راستای فرامین مقام معظم رهبری، به همکاری های بیشتری بین این دونهاد تحقق ببخشیم.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی تصریح کرد: باید همیشه به وظایف و مسئولیت هایی که داریم و بر آن عهد و پیمان بسته ایم به خوبی عمل نماییم.
وی ادامه داد:خدای متعال در سوره اسراء می فرمایند که « «وَ أوفُوا بِالْعَهْدِ اِنَّ الْعَهْد کانَ عَنْهُ مَسئُولا» یعنی اینکه که انسان مسئول است یعنی درباره وفای به عهد از انسان ها سوال می شود دیگر این که از خود عهد و پیمان سوال می شود.
انتهای پیام /
نظر شما