به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دکتر هادوی، مدیر بنیاد ابن سینا ضمن خیرمقدم به مدیرحوزه های علمیه کشور و هئیت همراه، گزارشی از فعالیت های پژوهشی و آموزشی بنیاد ارائه کرد.
وی افزود: این بنیاد مهمترین تولید کننده محتواها درباره اسلام شناسی و ایران شناسی به زبان روسی است ترجمه و انتشار بیش از چهار صد عنوان کتاب در موضوعات قرآن و علوم قرآنی و تفسیر علوم انسانی تخصصی، کودک، دفاع مقدس، ادبیات شیعی، بانکداری و اقتصاد اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی، فلسفه و عرفان اسلامی تاریخ اسلام و ایران، گفتمان انقلاب اسلامی و سایر موضوعات اسلامی کتاب منتشر شده است.
مدیر انتشارات صدرا تأکید کرد: برخی کتب ترجمه شده به عنوان کتاب برگزیده نمایشگاههای کتاب روسیه انتخاب شده است.
مدیر بنیاد ابن سینا ادامه داد: این بنیاد در زمینه دوره های آموزش زبان فارسی و دوره های دانش افزایی مهارتی نیز اقدام به برگزاری دوره های معرفتی و دانش افزایی گرده و تا کنون در موضوعات مختلف دوره های را برگزار نموده است.
دکتر هادوی گفت: طراحی سامانه های اینترنتی و مجازی در راستای به اشتراک گذاری آثار منتشر شده بنیاد ابن سینا و ایجاد سامانه های مرجع از دیگر اهداف این بنیاد در فضای مجازی می باشد.
سپس آیت الله اعرافی با تقدیر و تشکر از فعالیت های چندین ساله دکتر هادوی به زبان روسی در کشور روسیه، فعالیت های این بنیاد را مورد تحسین و تمجید قرار داد و از ورود این بنیاد به عرصه های دانشگاهی و لایه های نخبگانی عالمان و مراکز دینی و فرهنگی روسیه ابراز خرسندی کرد.
مدیر حوزه های علمیه افزود: بنیاد ابن سینا ظرفیت الگو سازی را در زمینه انتشار محتواها و ترجمه کتب را دارد و باید از وجود شرایط خوب روابط بین ج. ا.ایران و کشور روسیه بهره برداری لازم را ببریم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: لازم است برخی از اسناد و طرح های حوزه های علمیه مانند سیر مطالعات تخصصی موضوعات دینی، ترجمه مجموعه کتب برگزیده گفتمان انقلاب اسلامی طراحی نظام جامع اندیشه اسلامی و... با هدف شناخت ظرفیت ها و تعامل و هم اندیشی حوزه های علمیه با مراکز دینی و علمی جهان به زبان روسی، توسط بنیاد ابن سینا ترجمه و در اختیار مراکز دینی و نخبگان و علاقه مندان قرار بگیرد.
نظر شما