شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
رادان

حوزه/ فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پس از دفاع مقدس همچنان باب شهادت در فراجا باز است و همکاران من در راستای تامین امنیت، جان خود را فدای مردم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، همزمان با هفته فراجا سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به همراه معاونین این بنیاد با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی کل کشور با سردار سرتیپ پاسدار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور دیدار کرد.

در ابتدای این دیدار سردار رادان اظهار داشت: خوشبختانه همکاری‌های خوبی بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و فرماندهی انتظامی برقرار است.

فرمانده کل انتظامی افزود: دعای حضرت امام (ره) در حق ما همچنان جاری است و پس از دفاع مقدس همچنان باب شهادت در فراجا باز است و همکاران من در راستای تامین امنیت جان خود را فدای مردم می‌کنند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته فراجا ۹۳ شهید تقدیم نظام کرد، گفت: از ابتدای سال تا کنون نیز فراجا ۴۳ شهید تقدیم نظام کرده است.

سردار رادان با اشاره به اینکه امروز جنس جنگ تغییر کرده است، تصریح کرد: دشمن با جنگ نرم و عملیات روانی وارد میدان شده است.

فرمانده انتظامی کل کشور با تاکید بر اینکه دشمن سعی دارد هجمه‌های سنگینی به نیروهای مسلح به ویژه فرماندهی انتظامی وارد کند، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس امروز مقابله با جنگ شناختی دشمن است. امروز علاوه بر اینکه صحنه‌هایی از دفاع مقدس را به جوانان نشان می‌دهیم باید صحنه‌هایی از جنگ نرم دشمن را هم به آن‌ها نشان دهیم.

در ادامه این دیدار، سردار کارگر با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی با توجه به ماموریت‌ها و عملکرد شایسته فرماندهان و کارکنان فراجا بویژه در فتنه ۱۳۸۸، لقب مجاهدین فی سبیل‌الله را به آن‌ها دادند، اظهار داشت: امروز هم پلیس خدمتگزار مردم است. البته برخی از ماموریت‌های فراجا برای عموم مردم مشخص است و می‌بینند و مقدار زیادی از خدمات پلیس به دور از دید عموم قرار گرفته است.

سردار کارگر ادامه داد: پلیس با توجه به گستردگی ماموریت‌ها، در سنگرهای مختلف اعم از راهنمایی و رانندگی، مرزبانی، کلانتری‌ها، فتا و موارد دیگر به مردم خدمات می‌دهد و امنیت را تامین می‌کند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تاکید بر اینکه نیروهای فراجا در جهت تامین نظم و امنیت مردم جان خود را فدا می‌کنند، خاطرنشان کرد: باب شهادت در فراجا باز است و باید قدردان این از خودگذشتگی باشیم.

وی اذعان کرد: در طول دفاع مقدس نیروهای شهربانی، ژاندارمری و بویژه کمیته انقلاب اسلامی در عملیات‌های مختلفی حضور پیدا کردند، نیروهای کمیته علاوه بر اینکه امنیت را در پشت جبهه‌ها تامین می‌کردند در دفاع مقدس هم حضور داشتند. اولین یگانی که در کمیته انقلاب اسلامی تشکیل شد، تیپ موسی بن جعفر (ع) در سرپل ذهاب بود. سپس از ادغام با تیپ قوامین، در حین عملیات کربلای ۵، لشکر ۲۸ روح الله کمیته تشکیل شد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: امیدواریم تاریخ شفاهی نقش فراجا در دفاع مقدس به نتیجه برسد و ما آمادگی داریم در این خصوص کمک کنیم. در کلان‌پروژه‌های ۶۸گانه دفاع مقدس که در هفته دفاع مقدس سال ۱۴۰۱ خدمت فرمانده معظم کل قوا گزارش شد، یکی از پروژه‌های اصلی آن، پرداختن به نقش فراجا در دفاع مقدس بود.

سردار کارگر خاطرنشان کرد: ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمادگی داریم تا در موزه‌های دفاع مقدس به نقش فراجا در دفاع مقدس بیشتر بپردازیم.

رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور در ادامه این دیدار گفت: سال ۱۳۹۲ در شرفیابی که خدمت رهبری معظم انقلاب اسلامی داشتیم، معظم له بر موضوع امنیت و سلامت زائران راهیان نور تاکید داشتند که بحمدالله با راه‌اندازی کمیته انتظامی با مسئولیت فراجا در ستاد مرکزی راهیان نور، بحول و قوه الهی از سال ۱۳۹۶ تا کنون تصادف منجر به فوت نداشتیم و این عدد به صفر رسیده است.

سردار کارگر در پایان با اشاره به اهمیت حفظ حجاب و عفاف در جامعه و نقش مهم فراجا در این حوزه گفت: در وصیت‌نامه بیش از ۸۰ درصد از شهدا به مسئله حجاب تاکید شده است. ما در بنیاد آماده کمک و همکاری با فراجا در خصوص عفاف و حجاب هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha