به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین رضا رستمی تاکید در اولین دوره آموزش تخصصی خبرنگار حوزه دین با شعار "هر مدرسه علمیه یک خبرنگار " که در سالن همایش مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها بزرگ پیام رسان دشت کربلا با بیان اینکه فعالیت های رسانه ای برای اثرگذاری باید از رویکرد تدریج، تکرار و به صورت غیر مستقیم برخوردار باشد، اظهار کرد: امروزه فضای مجازی از صرف رسانه بودن خارج شده و تبدیل به زیست بوم نوینی شده که متاسفانه بخش زیادی از جامعه بخصوص نوجوانان و جوانان در این زیست بوم نوین زندگی میکنند باید برای رسیدن اطلاعات درست به مخاطبین مجازی حوزویان ورود کنند.
کار رسانه ای به موازات فعالیت تبلیغی مورد توجه حوزویان باشد
وی با بیان اینکه آیات مربوط به خبر و اطلاع رسانی در درس خبر واحد حوزه تدریس شده، افزود: اهمیت خبر و اطلاع رسانی از جهت فقهی معرفی شده که فعالین رسانه ای حوزه های علمیه باید این منابع علمی را بازخوانی نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به اهتمام جدی به مسأله آموزش فعالین رسانه حوزه های علمیه، گفت: آسیبی که در فضای مجازی وجود دارد ناشی از عدم ارتقای سطح سواد رسانه حوزویان است.
وی با بیان اینکه هر وسیله فناورانه متناسب با نظام یک فرهنگ را با خود همراه دارد که باید متناسب با نیاز روز یک مدل برای زیست امروز براساس منابع فقهی و دینی ارائه شود، افزود: باید ارزش های خبری و سبک درست خبرنویسی را با هدف امانت داری در بحث اطلاع رسانی بکار ببندیم.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه روش های القای پیام در جنگ رسانه ای بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد تا اشباع رسانه ای رقم زده شود، گفت: اشباع رسانه ای مرحله تفکر را مختل می کند و در همه ی گام های رسانه نفوذ می کند.
وی از تقویت نمایندگی خبرگزاری حوزه در مراکز استان ها خبر داد و یادآورشد: تجهیز و جذب نیرو در این نمایندگی ها نیز مورد توجه است.
مدیر مسئول خبرگزاری حوزه با بیان این که با هدف برگزاری دوره های تخصصی خبرنگاری، سواد رسانه و سواد دیجیتال ویژه طلاب جدی هستیم گفت: طلاب باید دوره سواد روایت و اطلاعاتی را ببینند، مبلغین هجرت و امین باید این دوره ها را طی کنند تا محتوای مذهبی و انقلابی به درستی به جامعه برسد.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه هوش مصنوعی در پیام رسان های خارجی جلوی انتشار محتواهای دینی و مذهبی را می گیرد، افزود: به طور مثال حمایت ملت ایران اسلامی از جبهه مقاومت به درستی به سمع و نظر مردم غزه و لبنان نمی رسد.
وی با تاکید براینکه کار رسانه ای باید به موازات فعالیت تبلیغی مورد توجه حوزویان باشد، گفت: باید درست نویسی و چگونگی و اهمیت انتشار به موقع اخبار دینی را حوزویان فراگیرند.
نظر شما