به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین حامد جدیدی درنشست فصلی روحانیون و ائمه جماعات خمینی شهر به بررسی تاریخ تقابل حق به محوریت شیعه و باطل به محوریت صهیونیست پرداخت و به نقش مهم جامعه شیعه در تحقق مدل حکومت صالحان در جمهوری اسلامی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در جامعهای که شیعه فرصت مدیریت و حاکمیت را پیدا کرده، شاهد تحقق این مدل هستیم، تأکید کرد: این امر نشاندهنده تلاشهای مداوم در جهت تبلیغ و صیانت از حرکت پیامبران و اهل بیت به سوی عبودیت الهی است.
حجت الاسلام جدیدی با اشاره به خمینیشهر به عنوان یکی از شهرهای برجسته در جبهه حق، نقش این شهر را در هدایت جامعه، به ویژه در دوران انقلاب اسلامی، بسیار حائز اهمیت دانست.
وی افزود: علمای شاخص این منطقه با پیشتازی در راستای زمینهسازی برای جمهوری اسلامی، سهم عمدهای در این مسیر ایفا کردهاند.
کارشناس دینی همچنین به حوادث یک سال گذشته و نقش خطیری که در مقابله با جبهه باطل داریم، اشاره کرد و گفت: بر آن هستیم تا با درک بهتر از تاریخ تقابل حق و باطل، به خصوص جریان صهیونیسم، جامعه را به سمت مقابله مؤثر هدایت کنیم.
وی تأکید کرد: مقطع تاریخی کنونی، شاید در چهل و شش سال اخیر، بیسابقه باشد و نقش ما در برطرف کردن موانع ظهور بسیار حائز اهمیت است.
حجت الاسلام جدیدی در ادامه به تفاوت مدیریتی میان جبهه حق به محوریت شیعه و جبهه باطل به محوریت صهیونیسم اشاره کرد و گفت: این نبرد بزرگ بر سر مدیریت و حاکمیت دنیا، ریشه در تاریخ دارد و از زمان حضرت آدم آغاز شده است."
استاد حوزه با اشاره به مقاومت حزب شیطان در برابر پیامبران، به تلاشهای پیامبران برای برقراری جامعه و حاکمیت اسلامی اشاره و تصریح کرد: در تاریخ صدر اسلام، تنها تعداد محدودی از پیامبران و اهل بیت موفق به برپایی حکومت اسلامی شدند.
وی یادآور شد: ابلیس که ولایت حضرت آدم را به دلیل نور اهل بیت در او نپذیرفت، درصدد مدیریت و حاکمیت خود بر زمین بود و از آن زمان جنگ ولایتها و مدیریتها آغاز شد.
حجت الاسلام جدیدی با ابراز امیدواری به آیندهای روشن، تأکید کرد : نقش ما در راهبری جامعه و ایجاد شرایط ظهور بسیار مهم است و باید تلاش خود را ادامه دهیم.
*تحلیل تاریخی روابط یهودیت و صهیونیسم، از انحرافات تا تأسیس اسرائیل
حجت الاسلام جدیدی در ادامه سخنانش به بررسی تاریخچه روابط یهودیت و تأثیرات آن بر تحولات جهانی و منطقهای پرداخت.
وی با اشاره به تلاشهای حضرت موسی برای برقراری اسلام و جامعه اسلامی، بیان کرد ک: این تلاشها با کارشکنیهای یهودیها در صحرای سینا مواجه شد و این کارشکنیها پروژه هدایت او را ناکام گذاشت.
استاد حوزه ادامه داد: با این حال، یوشع نبی پس از چهل سال سرگردانی در صحرا، بنیاسرائیل را به فلسطین برد و زمینهساز تشکیل حکومت توحیدی شد که در نهایت توسط سلیمان نبی به بزرگترین حکومت خدایی در آن دوران تبدیل گردید.
حجت الاسلام جدیدی ادامه داد: وظیفه تاریخی بنیاسرائیل، حفظ این حکومت و یاری پیامبرانشان برای گسترش آن تا مقدمات رسالت پیامبر آخرالزمان فراهم شود.
وی بیان کرد: اما ضعف در دشمنشناسی و ولایتپذیری باعث شد تا بنیاسرائیل نتوانند این وظایف را بهخوبی انجام دهند، پس از سلیمان نبی، کارشکنی یهودیها منجر به تجزیه حکومت او شد.
استاد حوزه همچنین به مقطع حساس تاریخی اشاره کرد : یهودیها با حمایت دولت آشور به بنیاسرائیل حمله کرده و اکثر آنها را از بین بردند یا به بردگی گرفتند؛از آن پس، قرآن کریم با تغییر لفظ از بنیاسرائیل به یهود، به نقد جنایات و فسادهای یهود پرداخت.
حجت الاسلام جدیدی خاطرنشان کرد: تاریخ از آن زمان به بعد شاهد سلطه یهود به عنوان حزب شیطان بود، چرا که آنها خود را نژادی برتر و فرزندان خدا میپنداشتند و این باور به برتری نژادی، در تعاملات سیاسی و اجتماعی یهودیها در تاریخ معاصر نیز نمود پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: این تحلیل تاریخی به کاوشی عمیق در دلایل شکلگیری، استیلای یهود و نقش آنها در تقابل دائمی حق و باطل پرداخته است و همچنین، به اتحاد تاریخی میان یهودیان بنیاسرائیل (یهودیهای شرقی) و گروهی با نژاد مغول (یهود اشکنازی) اشاره کرد که منجر به شکلگیری صهیونیسم گردید.
استاد حوزه یادآور شد: این اتحاد به دنبال تسلط بر منطقه استراتژیک غرب آسیا و خاورمیانه به منظور تشکیل حکومتی جهانی است.
تأسیس اسرائیل و تأثیرات تاریخی بر خاورمیانه
وی گفت: در تاریخ معاصر، تأسیس اسرائیل به عنوان یک رویداد مهم، ریشههای عمیقی در تحولات جهانی دارد، یکی از نقاط عطف این تاریخ، جنگ جهانی اول بود که منجر به تجزیه امپراتوری عثمانی شد، یهودیان، با ورود به جنگ و تحت فشار قرار دادن عثمانی، باعث شدند که کشورهای متعددی از جمله مراکش، الجزایر، لیبی، تونس، مصر، اردن، فلسطین، لبنان، سوریه، عراق و عربستان، وارد مرحله جدیدی شوند، این کشورها پس از جنگ، تحت استعمار انگلستان و فرانسه قرار گرفتند.
حجت الاسلام جدیدی در این سخنرانی اظهار داشت: ظهور اسرائیل در سال 1947 پس از جنگ جهانی دوم و استفاده از افسانه هولوکاست به عنوان ابزاری برای مظلومنمایی یهودیان، باعث ایجاد زمینهای برای تأسیس این کشور شد و سازمان ملل به عنوان یکی از ابزارهای صهیونیسم، نقش مهمی در این فرآیند ایفا کرد و به جهتگیریهای جهانی پس از جنگ جهانی دوم کمک کرد.
وی گفت: در این روند، نقش جریانهای مقاومتی مانند شهید نواب صفوی در فلسطین نیز قابل توجه است و مقاومت در برابر صهیونیسم با حمایت از جریانات مقاومتی در منطقه با هدف حفظ هویت اسلامی و شیعی به یک دغدغه تبدیل شد.
استاد حوزه افزود: با وجود چالشها، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت مردمی و مخالف صهیونیسم در تحولات منطقه شناخته میشود و در برابر تهدیدات گروههای تکفیری مانند داعش و جبهه النصره، نقش مؤثری ایفا کرده است و همچنین، شهادت سردار قاسم سلیمانی به عنوان نقطه عطفی در سیاستهای ایران به شمار میرود و واکنشهای پس از آن نشاندهنده نگرانیها درباره امنیت ملی و جغرافیای سیاسی منطقه است.
حجت الاسلام جدیدی پروژه کرونا را به عنوان ابزاری برای کنترل و نظارت بر جوامع بشر دانست و افزود: تأثیرات واکسنها بر نیروی نظامی کشورها نیز مطرح شده است و این تلاشها نمایانگر نگرانیها درباره کنترل هوشمند انسانها و ایجاد سیستمی نوین از کنترل اجتماعی است که برخی محققان آن را برپایه برنامههای جهانی صهیونیسم ارزیابی میکنند.
وی در این باره افزود: پروژه کرونا به عنوان یک موضوع بحثبرانگیز در سالهای اخیر، ابعاد مختلفی از جمله بهداشت، اقتصاد و رسانه را تحت تأثیر قرار داده است ، برخی تحلیلگران بر این باورند که این پروژه به عنوان ابزاری برای کنترل اجتماعی و نظارت بر جوامع طراحی شده است.
وی در ادامه تحلیل این موضوع به تعطیلی مدارس و تأثیرات آن بر نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت: این گروهها به دلیل محدودیتهای ناشی از کرونا، به فضای مجازی روی آوردند و این تغییرات به نوعی منجر به تغییرات فرهنگی و اجتماعی در جامعه شد.
استاد حوزه به بررسی نقش صهیونیسم و طرحهای آن در کنترل هوشمند و تسلط بر خاورمیانه پرداخت و اشاره کرد: که ورود نانوچیپها و پروژه واکسیناسیون به عنوان ابزاری برای کنترل رفتار انسانها بود، هدف از این پروژهها تسلط بر مناطق کلیدی جهان از جمله غرب آسیا و خصوصاً ایران بوده است.
وی با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک پایگاه اقتصادی و نظامی، محور این طرحها بوده است گفت: برای پیادهسازی آن، فلسطینیان باید از مناطقی مانند غزه و کرانه باختری حذف میشدند؛ مقاومت فلسطینیان به رهبری حماس، با حملات پیشدستانه به تأسیسات اسرائیلی، طرحهای صهیونیستی را مختل کرد و باعث واکنشهایی در سراسر منطقه شد.
حجت الاسلام جدیدی در ادامه، به واکنشهای منطقهای از جمله حملات حزبالله لبنان و نیروهای انصارالله یمن به منافع اسرائیل اشاره کرد که آن به منظور دفاع از مسلمانان و مقابله با تجاوزات صهیونیستها انجام گرفت.
نظر شما