به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن اعتمادی استادحوزه علمیه قم پنج شنبه 17 آبان 1403 در نخستین نشست رابطان نهجالبلاغه مدارس آموزش و پرورش شهرستان کاشان که همزمان با سالروز میلاد حضرت زینب(س) در کانون فرهنگی جوانههای این برگزار شد،ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) گفت: موضوع نهج البلاغه فراتر از یک سخنرانی است یک روزی است که نصیب هر کسی نمیشود.
حجت الاسلام والمسلمین اعتمادی رابطان نهجالبلاغه مدارس آموزش و پرورش به عنوان سربازان و مجاهدان جبهه جنگ نرم با دشمن نام برد و افزود: رابطان نهجالبلاغه مدارس آموزش و پرورش مجاهدان و مدافعان حریم امیرمومنان(ع) هستند.
استاد حوزه علمیه قم کار فرهنگی را دیربازده دانست ادامه داد: دستاورد کار فرهنگی زمانبر است و نیاز به صبر و حوصله دارد تا آثار آن در جامعه بروز و ظهور داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین اعتمادی به لزوم ترویج فرهنگ نهج البلاغه در مدارس آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: برای ترویج نهج البلاغه در مدارس آموزش و پرورش نیاز به معرفی الگو به نسل نوجوان و جوان است.
به گفته وی برای ترویج فرهنگ نهج البلاغه خوانی در کشور کار شده، اما کافی نیست و نیاز به تأسیس کتابخانههای تحصصی نهج البلاغه در مدارس آموزش و پرورش است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه شهرستان کاشان پایتخت نهج البلاغه کشور است و تعداد زیادی حافظ نهج البلاغه تربیت کرده است، اظهار داشت: نهج البلاغه باید علاوه بر کاشان در دیگر شهرهای کشور نیز گسترش داشته باشد.
وی در ادامه دانش افزایی مرتبط با حوزه علمیه فعالان حوزه نهج البلاغه، تأسیس کتابخانه تخصصی نهج البلاغه متشکل از قرآنی و تفسیری و نهج البلاغه در مدارس، تکرار جلسات هم افزایی، استفاده از وسائل کمک آموزشی و استفاده از هوش مصنوعی را از جمله پیشنهادات والزمات این حوزه دانست.
متقی دبیر قرارگاه نهج البلاغه آموزش و پرورش کاشان نیز با اشاره به اینکه قرارگاه نهج البلاغه استان اصفهان سال گذشته راه اندازی شد، افزود: بعد از تأسیس قرارگاه نهج البلاغه در استان اصفهان، نمایندگی آن در شهرستانها از جمله شهرستان کاشان راه اندازی شد.
انتهای پیام./