پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 14, 2024
تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد

حوزه/ سومین نشست علمی روحانیت سادات موسوی و منسوبین اهواز با عنوان «تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، سومین نشست علمی روحانیت سادات موسوی و منسوبین اهواز با عنوان «تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین» چهارشنبه ٢٣ آبان ماه ١۴٠٣ در سالن آمفی تئاتر دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان با حضور برخی اندیشمندان حوزه و فعالان فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با تلاوت قرآن توسط حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی سیدموسوی آغاز شد، حجت الاسلام سیدمحمد سیدموسوی دبیر علمی نشست ضمن خوش آمدگویی به حاضرین با اشاره به پیدایش مسائل و مباحث چالش برانگیز و فراوانی آنها، از مسئولین دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان علی الخصوص حجت الاسلام و المسلمین دبیری فرد ریاست این دفتر بابت همکاری جهت برگزاری این سلسله نشست های علمی تقدیر و تشکر کرد.

وی با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا صدیقه شهیده سلام الله علیها، از امام خمینی قدس سره و علما و شهدا بخصوص شهدای جبهه مقاومت سید عزیز سید حسن نصرالله، سردار قاسم سلیمانی و نیل فروشان، یحیی سنوار، اسماعیل هنیه و شهدای امنیت یاد کرده و از خداوند متعال آرزوی عزت بیشتر جمهوری اسلامی ایران و مقام ولایت امام خامنه ای را درخواست نمود.

در ادامه حجت الاسلام سید محمود موسوی جزایری اولین داوطلب ارائه بحث، با تعریف مفردات عنوان و کلمات نزدیک به تجمّل؛ عوامل درونی و بیرونی تجمّل را برشمرده و با نکوهش افراط و تفریط به اعتدال و میانه روی در تجمّل تٱکید کرد.

وی در ادامه به تشریح آثار و آسیب های تجمل گرایی روحانیت پرداخته و در آخر به بیان چندراهکار جهت مقابله با تجمل گرایی مانند تقویت ایمان، بالابردن معرفت و انتخاب الگوی مثبت اشاره نمود.

در ادامه حجت الاسلام سید محمدحسین سبط النبی دومین داوطلب ارائه بحث، بحث خود را در سه فصل معنای تجمل گرایی و اشاره به بیانات و سفارشات امام خمینی قدس سره در منع آن در مسئولین و بخصوص روحانیون، تجمل گرایی عامل سقوط روحانیت و سرانجام سقوط جامعه و راهکارهای جلوگیری از سقوط در تجمل گرایی ارائه داد.

وی ضمن تاکید بر لزوم زندگی خداپسندانه که با دوری از افراط و تفریط به دست می آید، تجمل گرایی را نه خوب و نه بد توصیف کرد و تنوع گرایی برخی از مردم برای تغییر روحیه و قضاوت عرفی و اقتضائات زمان را یادآوری نمود.

حجت الاسلام سبط النبی، اشاره ای به آثار تجمل گرایی مانند طغیان انسان ها، انحطاط جوامع، وابستگی به دنیا، ترجیح دنیا بر آخرت داشته و توضیحاتی پیرامون آنها بیان نمود.

وی در پایان ضمن تٱکید بر لزوم ساده زیستی و توجه به وضعیت و معیشت مردم، از تعدادی از علما که بسیار ساده زیست بودند نام برده و خاطراتی از آنها بیان کرد.

در پایان دبیر نشست ضمن تشکر از حضور شرکت کنندگان به پرسش های حاضران پاسخ داده و نکات و نظرات و پیشنهادات آنان را مورد توجه قرار داد.

تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد + عکس

تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد + عکس

تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد + عکس

تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد + عکس

تبعات اجتماعی تجمل گرایی روحانیت شیعه در میان متدینین بررسی شد + عکس

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha