به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در دیدار مدیرکل و معاونین اوقاف و امور خیریه استان قم اظهار کرد: پیگیریهای رهبر معظم انقلاب و همچنین سازمان اوقاف موج فعالیتهای قرآنی را در عرصهها و سطوح گوناگون در کشور و با محوریت ایران در سطح دنیا به راه انداخت که آبرویی هم برای شیعه به وجود آورد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: قرآن باید در متن زندگی بشر مورد توجه قرار بگیرد؛ برای این منظور باید هدف اصلی را مشخص کرد که همانا قرآنی شدن زندگی بشر است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه موثرترین عامل در شکلگیری شخصیت امام خمینی(ره) انس با قرآن بوده است، گفت: تدبر در قرآن یکی از شاخصههای شخصیتی ایشان بوده که شواهد بسیاری هم بر این امر وجود دارد؛ آنجا که امام راحل در کتاب اسرارالصلوة نکات مهم و جدیدی را درباره آیات قرآن مطرح میکنند و سپس درباره یکی از آیات میفرمایند آن قدر در این زمینه نکته در ذهن دارم که اگر بخواهم همه آنها را بنویسم، خودش یک کتاب مستقل خواهد شد.
وی ادامه داد: ۳۰ سال در خط مقدم مقاومت بودن شخصیتی همچون شهید سید حسن نصرالله هم حاصل انس با قرآن بوده است.
آیتالله فاضل لنکرانی با بیان اینکه باید معارف قرآنی را به این شکل در سطح جامعه ترویج دهیم، ادامه داد: به عنوان مثال میتوان آیات مربوط به فقه پزشکی را در کتاب جامع گردهم آورد و برای این قشر منتشر کرد که این کار توسط مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) انجام شده است.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: قرآن دارای آیات تربیتی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فراوانی هم هست که نیازهای امروز و فردای ما را پوشش میدهند.
وی با بیان اینکه معارف قرآن قابلیت عرضه به دانشگاههای معتبر و بزرگ جهان را دارد، گفت: لازم است جلسات تخصصی با مراکز تحقیقاتی و قرآنی در قم برگزار کنید تا برای گردآوری و انتشار موضوعی معارف قرآنی زمینه مناسبی ایجاد شود.
آیتالله فاضل لنکرانی عنوان کرد: میتوان کار ویژههایی را هم برای این موسسات تعیین کرد تا اقدامات پژوهشی درباره معارف قرآنی انجام شود.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) اظهار کرد: این مجموعه آماده همکاری با اوقاف در زمینه کارهای پژوهشی – قرآنی است که به کار مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه هم میآید.
انتهای پیام
نظر شما