به گزارش خبرگزاری حوزه، نرمافزارهای همراه این امکان را به کاربر میدهد تا توانمندی گوشی هوشمند خود را افزایش داده و کارآیی بیشتری از آن بگیرد. گرچه استفاده از گوشی هوشمند برای تحقیق و پژوهش چندان مرسوم نیست اما تولید و استقبال کاربران از نرمافزارهای پژوهشی تحت اندروید یا IOS نشان داده که مخاطبان در بسیاری از اوقات ترجیح میدهند به جای رایانه از گوشیهای هوشمند برای یافتن مطلب و مراجعه سریع به منابع استفاده نمایند.
نرمافزار قرآن همراه نور در سال ۱۴۰۰ به مخاطبان عرضه شد و در این مدت کوتاه موفق شد رضایت بسیاری از کاربران را جلب نماید. ارائه کتب تفسیری و محتواهای ارزشمند بصورت دستهبندی شده از آیات به همراه قرائتهای متنوع از اساتید مختلف جهان اسلام، از برجستهترین ویژگیهای این نرمافزار قرآنی همراه به شمار میآید.
اکنون قرآن همراه نور به نسخه ۴ رسیده و با توسعههای جدید و اجرای درخواستهای کاربران، گامی دیگر در تسهیل مراجعه کاربران به معارف قرآن کریم برداشته است.
مهمترین و تازهترین ویژگیهای نسخه چهارم عبارتند از:
۱. ارائه تفسیر گویای حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی، آغازگر بخش چندرسانهای قرآن همراه نور
استاد قرائتی سالیان زیادی از که زندگی خویش را وقف قرآن کریم و تعلیم معارف قرآنی نموده و در این رهگذر موفق به تالیف کتاب ارزشمند «تفسیر نور» و همچنین ارائه یک دوره کامل توضیح و تفسیر آیات قرآن بصورت صوتی گردیدهاند. بیان شیوا و عامهپسند و دوری از اصطلاحات تخصصی از مزایای تفسیر استاد قرائتی به شمار میآید. خوشبختانه بخش چندرسانهای در نرمافزار قرآن همراه نور، با ارائه تفسیر صوتی استاد قرائتی، آغاز شده است. کاربران می توانند صوت تفسیر تمامی آیات قرآن را به صورت برخط (یا بعد از دانلود کردن به صورت برونخط) همزمان با مشاهده آیه و ترجمه آنها، بشنوند.
۲. افزوده شدن بخشهای جدید به نرمافزار قرآن همراه نور.
تا قبل از نسخه ۴، ورودی برنامه در یک قسمت بود اما در نسخه جدید با استفاده از فن آوری «ناوبری پایین» (Bottom Navigation) نرمافزار قرآن همراه نور در پایین صفحه اصلی خود دارای سه قسمت مجزا شده است: بخش کاربری، خانه و تفسیر گویا. با استفاده از این قابلیت میتوان بخشهای دیگری را در آینده با دسترسی آسان، به برنامه اضافه نمود.
۳. خوانده شدن دعای سجدههای واجب.
یکی از درخواستها از طرف کاربران، قرائت دعای سجده واجب بود که در این نسخه، با اشاره به نماد سجده واجب در انتهای آیه، امکان مشاهده متن و قرائت دعا فراهم آمده است.
۴. امکان جستجوی اعداد در بخش جستجو!
اگر در کادر جستجو عددی را بنویسید، جستجوگر نرمافزار میتواند در چهار دامنه آن را جستجو نماید: صفحات قرآن کریم، جزءها، حزبها و شماره سورهها. مثلا اگر کاربر عدد ۲۵ را بنویسد به کاربر چهار پیشنهاد ارائه میشود: صفحه ۲۵ یا جزء ۲۵ یا حزب ۲۵ یا سوره ۲۵ که سوره فرقان است.
۵. امکان ایجاد دستهبندی در سورههای مورد علاقه!
در این نسخه میتوانید سورههای مورد علاقهتان را دستهبندی کنید. مثلا دسته سورههای حفظ شده و سورههای در حال حفظ را ایجاد کنید و در هر دسته سورهی مورد نظرتان را قرار دهید تا در مراجعه بعدی راحتتر به آنها دسترسی داشته باشید.
انتهای پیام
نظر شما