به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت مدرسه علمیه حضرت زینب(س) اردوی یک روزه زیارتی قم-جمکران با سخنرانی حجت الاسلام ملکی استاد حوزه علمیه قم و با حضور طلاب این مدرسه برگزار شد.
حجت الاسلام ملکی با اشاره به آیه ۴۶ سوره طه، اظهار داشت: خداوند در این آیه فرموده است: قالَ لا تَخافا إِنَّنی مَعَکُما أَسمَعُ وَأَری﴿۴۶﴾ نترسید، همانا من با شما هستم (و همه چیز را) میشنوم و میبینم.
وی افزود: این آیه در پاسخ اظهار خوف و ترس موسی و هارون از طغیان و تعدی فرعون برای اطمینان خاطر آنها و اینکه نظر لطف پروردگار با شما است و خدا مکالمه شما با فرعون را میشنود و کوشش شما را میبیند و شما را یاری مینماید، میباشد.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: هر اتفاقی با اراده خداوند صورت میگیرد و طبق ذکر لاحول و لا قوه الا باالله، همه چیز دست خداوند است، پس باید تلاش کنیم و در ادامه نتیجه را به خداوند بسپاریم.
حجتالاسلام ملکی تصریح کرد: خداوند همیشه ما را میبیند و صدای ما را میشنود، همیشه بهترینها را برای ما رقم میزند و اوست که صلاح و مصلحت ما را میداند.
وی در رابطه با مقام والای حضرت معصومه(س) تصریح کرد: همه ائمه(ع) در رابطه با مقام ایشان سخنانی بیان کردهاند، در بیان فضیلت حضرت معصومه(س) روایتهای مختلف وجود دارد که شاخصترین آنها روایتی از حضرت علی بن موسیالرضا(ع) در مورد پاداش زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه(س) است که فرمودند: «مَنْ زارَها عارِفاً بِحَقِّها فَلَهُ الْجَنَةُ، کسی که او را در حالی که حقش را شناخته، زیارت کند، برای او بهشت است»
حجت الاسلام ملکی ادامه داد: حضرت معصومه(س) تحت تربیت امام هفتم و امام هشتم به مقام علمی و معرفتی ویژهای دست یافتند که به پرسشهای مراجعین آن زمان که پدر و برادر بزرگوارشان نبودند پاسخ میدادند و اینگونه بود که موسی بن جعفر (ع) عبارت «فداها ابوه» را ارزانی این بانوی کرامت کردند.
انتهای پیام. /
نظر شما