انسیه شاهحسینی، کارگردان سینما در گفتوگو با خبرگزاری حوزه با بیان اینکه حضرت زهرا (س) میتواند الهام بخش ساخت فیلمها و سریالهای متعدد باشد، گفت: حضرت فاطمه(س) شخصیتی چند وجهی داشتند که از زوایای مختلف میتوان به سیره و منش ایشان در آثار نمایشی توجه کرد. پرداختن به این بانوی گرانقدر در شرایطی فعلی که دشمن هجمههای بی سابقه خود را روی زنان متمرکز کرده، بسیار ضروری و پراهمیت است.
وی با بیان اینکه در زمان جنگ نام حضرت زهرا (س) کلام و توکل ویژه رزمندگان بود، افزود: به عینه مشاهده کردم در زمان جنگ برای داشتن سربند یا زهرا (س) بین رزمندگان رقابت پیش میآمد. این امر نشان میدهد یاد این بانوی گرانقدر در قلب تمام شیعیان ریشه دوانده و هیچگاه از فروغش کم نمیشود، حتی بیراه نیست که بگویم بسیاری از عملیاتهای دوران دفاع مقدس با رمز حضرت زهرا (س) به پیروزی میرسید.
شاه حسینی با بیان اینکه همیشه برایش سؤال بوده که چرا سرداران بزرگی نظیر حاج قاسم چرا به بانوی بزرگ اسلام توکل بسیار دارند، گفت: وقتی خطبه فدکیه را خواندم متوجه شدم که حضرت زهرا (س) تا چه حد بزرگ و بلند مرتبه هستند. حضرت در این خطبه ولایت را به همه مسلمانان آموزش میدهند و مسیر اسلام واقعی را پیش روی مردم قرار داده و راه صحیح را ترسیم میکنند. حضرت زهرا (س) در این خطبه دلاوری را به سرداران بزرگ صدر اسلام نیز آموزش میدهند که چگونه در مقابل ظلم ایستاده و از ولایت تمام قد دفاع کنند.
کارگردان فیلم «شب بخیر فرمانده» با اشاره به اینکه بهترین الگو برای مادران حضرت زهرا (س) است، تصریح کرد: وقتی قرار است درباره مقام مادر صحبت کنیم بهترین الگو حضرت زهرا (س) است. ایشان فرزندانی را تربیت کردند که هر کدامشان الگویی برای دنیا و آخرت هستند. همچنین حضرت زهرا (س) الگویی برای مردمداری است زیرا رفتاری که حضرت با مردم داشتند میتواند الگوی امروز زنان ما باشد.
شاهحسینی در انتها تاکید کرد: توجه سینما و تلویزیون به حضرت زهرا (س) تنها با پرداخت مستقیم به زندگی ایشان حاصل نمیشود بلکه میتوان سیره ایشان را در قالب زندگیهای امروزی هم مورد نظر قرار داد. برای مثال درسی که ایشان در مادری، شوهرداری و زن نمونه مسلمان به ما آموخته انتظار میرود در قالب داستانهای امروزی هم مورد توجه قرار بگیرد. البته در این میان باور و اعتقادی که سازنده چنین آثاری به موضوع دارد در شکل کیفی اثر هم تاثیرگذار است.
انتهای پیام
نظر شما