به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نشست «تبیین رسالت بانوان طلبه در عرصه مقاومت با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب حفظهالله» از سوی دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد.
در این نشست، خانم داودالموسوی، مدیرکل امور فرهنگی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها به عنوان مدیر جلسه حضور داشت و حجتالاسلام والمسلمین علیزاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به تبیین رسالت بانوان طلبه در عرصه مقاومت پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی علیزاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در این نشست، ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها و حضرت امام خمینی(ره)، عنوان کرد: مرجعیت علمی حضرت زهرا سلاماللهعلیها یکی از محورهای زندگی آن حضرت و نیازمند پژوهش است و در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها جا دارد که پیرامون مرجعیت علمی حضرت کار شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به موضوع مقاومت، گفت: امروز بشر در آستانه فروپاشی است و انسان از حیث اخلاق نسبت به دوران جاهلیت در شرایط خیلی نامناسبی قرار گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین علیزاده موسوی با اشاره به بحرانهای موجود در دنیا از حیث آب و هوا، بی ثباتی، ناامنی، کشتارهای دسته جمعی و غیره، تصریح کرد: این بحرانها در هیچ دورانی همانند امروز، جهان اسلام را فرا نگرفته است.
وی در ادامه به تحلیل وضعیت موجود در سوریه پرداخت و افزود: سوریه به خاطر فشار ترکیه از شمال و فعال شدن داعش از غرب، سقوط کرد و امروز در کشور سوریه، دوگانه سلفی و صوفی، بعث و غیربعث، جریان علوی و غیرعلویان، شیعه و غیرشیعه به وجود آمده که کاملا مخالف هم هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: برای کشور سوریه سه سناریو وجود دارد، قدرت باثبات و قوی بیاید که غیرممکن است؛ کردها، سنیها و شیعهها هر یک کشوری مستقل تشکیل دهند و سناریوی سوم اینکه بی ثباتی حاکم است.
حجتالاسلام والمسلمین علیزاده موسوی درباره شرایط حاکم در عراق و حضور داعشیها در این کشور و همچنین شرایط یمن به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: اصل و ماهیت مقاومت این نیست که ما در مقابل اسرائیل دشمنی داشته باشیم، بلکه مقاومت در جریان بیداری اسلامی خود را نشان داد.
وی تصریح کرد: جامعة الزهرا سلاماللهعلیها باید دخترانی تربیت کند که برای مقاومت افتخار بیافرینند و این انتظار از این مؤسسه علمی وحوزوی وجود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه مقاومت از درون خانه و خانواده شروع میشود و تربیت حججیها و علی وردیها از خانه شروع میشود، عنوان کرد: ما باید برای دنیا نسخه بدهیم و جامعة الزهرا سلاماللهعلیها باید واحدی تحت عنوان مطالعه راهبردی برای بانوان داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین علیزاده موسوی در ادامه به مکتب حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و اظهار داشت: شهید سلیمانی نماینده جنگ سخت بود و عقبه جنگ سخت، جنگ شناختی است و این بانوان هستند که در جنگ نرم، نقش کلیدی و اساسی دارند.
وی تصریح کرد: فرهنگ مقاومت فقط در سوریه و لبنان نیست، بحث نرممقاومت جایی است که باید ادبیات مقاومت تولید شود که این بخش بیشتر به عهده بانوان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه مقاومت در حقیقت اعتقاد است، تأکید کرد: امروز مقاومت به هیچ عنوان تضعیف نشده و ما در این شرایط باید تلاش کنیم گرفتار سکولاریسم نشویم.
انتهای پیام
نظر شما