به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی در دیدار سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، اظهار داشت: اگر همین منابع موجود را حفظ کنید هم خوب است، اما دائم در حال از دست دادن جنگل هستیم.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: از نظر نیرو بیشترین نیروها را داریم اما چرا نمیتوانیم آن را حفظ کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: مسئله بسیار مهم برخورد با تجاوزهاست، شهید رئیسی در اولین سفر به مازندران دستور تشکیل کمیتهای زیر نظر استاندار با هدف رفع تعارضها را صادر کرد، اما مشخص نشد تکلیف این کمیته چه شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی گفت: ما سالهاست که در رابطه با تالاب دغدغهها را مطرح کردیم و نزولات آسمانی استان بیش از ۶۰۰ میلیمتر است، اما در مهار روانآبها خیلی عقب هستیم و اگر اینها را درست هدایت کنیم تالابها احیا میشوند.
امام جمعه ساری بیان کرد: به جای سیاست توقف، سیاست جبران در پیش بگیریم زیرا جایگزینی درختان راهکار خوبی است و درختکاری در پیش بگیرند، چرا که در پی طرح تنفس جنگل تولیداتی در جنگل ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: سیاست جبران را به جای سیاست منع و توقف به کار بگیریم، زیرا سیاست تعطیل درست نیست بلکه سیاست تدبیر خوب است، ترک فعلها را چه کسی باید جواب بدهد، لازم است تا سیاستها را عوض کنیم و به فکر جبران و تدبیر باشیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: دو مشکل دستگاههای دولتی آب منطقهای و منابع طبیعی برای مردم بحران ایجاد کرده و نارضایتیهای فراوانی بهوجود آورده است، درحالی که شورای نگهبان گفته طبق نقشه سال ۱۳۶۵ عمل شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی خاطرنشان کرد: متصرفین تا تاریخ ۱۶ اسفند ماه ۱۳۶۵ مالکیت آنان به رسمیت شناخته شود و آب منطقهای هم بستر رودخانه را تا ۷۰۰ متر به اسم خودش میزند.
امام جمعه ساری بیان کرد: مسئله دیگر این است که چوب و کاغذ مازندران، سالهای قبل طبق قرارداد با آموزش و پرورش ۵۰ هزار تن کاغذ فروخت، اما امسال قرار است ۶۰ هزار تن وارد شود که خیلی بد است.
انتهای پیام. /
نظر شما